Arsenal raser mot UEFA

Finaleklubbene får kun 6000 billetter hver til sine supportere.

REAGERER:Arsenal raser mot UEFA etter at finaleklubbene i europaligaen kun får 6000 billetter hver til sine supportere. Foto: NTB Scanpix
REAGERER:Arsenal raser mot UEFA etter at finaleklubbene i europaligaen kun får 6000 billetter hver til sine supportere. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Arsenal raser mot UEFA etter at finaleklubbene i europaligaen kun får 6000 billetter hver til sine supportere.

29. mai spiller Arsenal og Chelsea finale i europaligaen i Baku. Stadion har plass til 68.700 tilskuere, men mindre enn 20 prosent av billettene er øremerket finalelagenes supportere.

Det Europeiske fotballforbundet (UEFA) har nemlig ikke gitt mer enn 6000 billetter til hver av klubbene. Altfor lite, mener klubben nord i London.

- Det betyr at tusenvis av fans som har støttet klubben i årevis og tatt del i vår europaligareise denne sesongen ikke får muligheten til å se kampen på stadion, skriver Arsenal på sine nettsider.

Arsenal, som har over 45.000 personer på venteliste til å få sesongkort til klubbens hjemmekamper, opplyser at klubben er i samtaler med UEFA om å få flere billetter til sine fans.

Også i mesterligaen skal det spilles et helengelsk oppgjør i finalen når Liverpool og Tottenham barker sammen i Madrid 1. juni. Der er supporterne tilgodesett med flere billetter, men det reageres på høye priser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer