Arsenal reddet av selvmål

The Gunners dominerte - uten å score.

(Dagbladet.no): Arsenal - PSV Eindhoven 1-0.

- Vi viste vår erfaring og modenhet i andre omgang ved å holde ballen i laget og ikke gjøre feil, sa Arsene Wenger etter kampen.

Men det var verken Henry eller noen av de andre stjernespillerne som ordnet biffen. Det gjorde derimot PSVs Alex som puttet ballen i eget mål like før pause - riktignok etter et klart spillemessig overtak til Arsenal. Dermed opprettholder Wengers gutter sin gode statistikk mot nederlenderne.

Drogba scoret to

Også Chelsea kom seg greit fra første runde i Champions Leauge etter scoringer av Terry og Drogba - som gjorde to mål mot sine tidligere lagkamerater. Paris Saint-Germain hadde lite å stille opp mot London-klubben.

Verre var det for AC Milan mot Sjakhtjor Donetsk, som først fikk hull på byllen i det 84. minutt etter scoring av Seedorf.

Blanda følelser

Barcelona åpnet oppskriftsmessig mot Celtic, men Sutton ga skottene håp før Henrik Larsson, en av Celtics største helter gjennom tidene, satte spikeren i kista med 1-3 åtte minutter før slutt.

- Jeg hadde blanda følelser siden jeg har hatt syv flotte år her, men nå er jeg Barcelona-spiller, det er slik det er i profesjonell fotball. Celtic vil alltid ha en stor plass i mitt hjerte, sa Larsson til AP.

Inter Milan slo Werder Bremen 2-0 på hjemmebane, og dermed ble det meste som forventet under årets første CL-kveld.

MÅLFRI:Thierry Henry, her i kamp med PSV Eindhoven's Alex (til høyre), klarte ikke å score på hjemmebane. Det gjorde derimot Alex - i feil mål riktignok.