Arsenal reiste seg igjen

For andre gang på fem dager.

(Dagbladet.no): Arsenal-Bolton 1-1.

Onsdag så Arsenal ut til å være i skikkelig trøbbel i ligacupen da erkerival Tottenham ledet 2-0 til pause.

Men en halvtime seinere hadde bortelaget scoret to mål og snudd London-derbyet til sin fordel.

I dag gjorde «The Gunners» omtrent det samme, bare mot Bolton i FA-cupen.

- Synd og skam. Det så ut til at vi skulle klare å holde på ledelsen, men det gjorde vi ikke, klager Bolton-manager Sam Alladyce, ifølge Sportinglife.

Bolton best i gang

Anført av en hardtarbeidende midtbane klarte laget hans iallfall å feste et grep om kampen på Emirates Stadium, og 50 minutter ut i kampen fikk de endelig belønning for det.


Kevin Nolan startet angrepet, før ballen gikk videre fra Nicolas Anelka til Kevin Davies. Til slutt ble den skutt inn foran mål, hvor nevnte Nolan ventet og sørget for 0-1.

FLYGENDE FINNE: Thierry Henry var svært nær å hælsparke inn 1-0 etter 41. minutter, men finske Jussi Jääskeläinen og Bolton-forsvaret fikk avverget scoring. Foto: SCANPIX
FLYGENDE FINNE: Thierry Henry var svært nær å hælsparke inn 1-0 etter 41. minutter, men finske Jussi Jääskeläinen og Bolton-forsvaret fikk avverget scoring. Foto: SCANPIX Vis mer

Like etterpå fikk samme mann en ny mulighet, som fort kunne ha gitt 0-2. 

- Hadde vi scoret på den muligheten, ville de ikke klart å reise seg, mener Allardyce.  

Arsenal nærmest seier

Deretter dreide det meste seg om Arsenal. Theo Walcott, Thierry Henry og Cesc Fabregas hadde alle gode muligheter til å utlikne, før Kolo Touré gjorde alvor av trusselen i det 78. minutt.


Etter et godt Fabregas-frispark, spratt ballen perfekt for Touré, som kastet seg ned og fikk plassert pannebrasken på ballen. Headingen gikk i bakken og i en fin bue over Boltons keeper, Jussi Jääskeläinen.

Tross gode Arsenal-forsøk på overtid, ble det med det, og de to lagene må møtes igjen i midten av februar for å avgjøre hvem som går videre fra denne fjerde runden.

Arsenal reiste seg igjen
0-1: Kevin Nolan sørget for at Arsenal igjen måtte jage i en cupkamp. London-laget lyktes igjen å utlikne, slik de også gjorde i ligacupen tidligere i uka.