Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal reiste seg og vant

Lå lenge under mot Hamburg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal fikk en verst mulig start i mesterligakampen mot Hamburg, men reiste seg og vant 3-1 i London.

Allerede etter fire minutter lå ballen i nettet bak Jens Lehmann. Rafael van der Vaart banket ballen i venstre kryss fra drøyt 16 meter. Arsenal tok straks kommandoen etter kalddusjen og produserte en rekke sjanser mot det tyske bunnlaget som forsvarte seg heroisk.

Rett etter pause måtte de imidlertid gi etter for overmakten. Cesc Fabregas spilte Robin van Persie fint fri på høyre side. Alene med Stefan Wächter plasserte nederlenderen ballen i det lengste hjørnet med bredsiden.

Stormløpet fortsatte, men det var ikke før i det 83. minutt at «Gunners» scoret det forløsende 2-1-målet. Backen Emmanuel Eboué fikk skyte fra skrå vinkel. Skuddet var ikke av det harde slaget, men snek seg likevel inn ved første stolpe etter en middelmådig inngripen av Wächter i Hamburg-målet.

To minutter før slutt fastsatte Julio Baptista sluttresultatet til 3-1. Med seieren gikk Arsenal opp på ti poeng. Etter 2-0-seier i Moskva har Porto det samme. CSKA har åtte poeng og fortsatt muligheter til avansement fra gruppe G.

Hamburg har ennå ikke tatt poeng i årets mesterliga.

(NTB)

VILL JUBEL: Julio Baptista og Thierry Henry feirer Arsenal-seieren. Foto: AP
VILL JUBEL: Julio Baptista og Thierry Henry feirer Arsenal-seieren. Foto: AP Vis mer
Hele Norges coronakart