Arsenal rotet bort seieren

Arsenal gikk til pause med 2-0 borte mot Watford, men en meget svak annenomgang forærte vertene 2-2 i Premier League søndag.

SURT POENGTAP: Det så lenge lovende ut, men Arsenal måtte nøye seg med uavgjort mot Watford. Foto: REUTERS / David Klein / NTB Scanpix
SURT POENGTAP: Det så lenge lovende ut, men Arsenal måtte nøye seg med uavgjort mot Watford. Foto: REUTERS / David Klein / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Pierre-Emerick Aubameyang var frisk igjen, og hans måldobbel før pause gjorde at de fleste Arsenal-supporterne følte seg komfortable inntil det var spilt 52 minutter på Vicarage Road.

Da startet trøbbelet for alvor for gjestene, som på sedvanlig vis insisterte på å spille seg ut bakfra framfor å klarere. Sokratis Papastathopoulos skulle slå en enkel pasning, men spilte ballen i beina på Watfords hissige angriper Gerard Deulofeu. Han tuppet ballen videre til Tom Cleverley, som hamret inn reduseringen.

1-2-målet endret kampbilde i stor grad, og Watford skapte mange farligheter. I løpet av ett minutt halvveis i annen omgang fikk både Ismaïla Sarr og Roberto Pereyra gode muligheter, men nettsus ble det ikke.

Det ble det derimot etter at Arsenal-forsvarer David Luiz la Pereyra i bakken i eget felt drøyt ti minutter før slutt. Argentineren tok straffesparket selv og sørget for 2-2.

Også etter utligningsmålet var det Watford som skapte sjansene. Deulofeu bommet hårfint etter 83 minutter, mens Abdoulaye Doucoure brente en gigantsjanse på overtid.

Dermed endte kampen 2-2. Watford blir liggende sist i Premier League med to poeng fra fem kamper, mens Arsenal er på 7.-plass med sine åtte poeng.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer