Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal-seieren glapp på overtid

Men de topper fortsatt gruppa.

POENGDELING: Nei, det er ikke Arsenal-gutta som jubler. AZ Alkmaar har ganske så like drakter og tirsdag kveld sikret de seg poeng mot The Gunners på overtid. Foto: EPA
POENGDELING: Nei, det er ikke Arsenal-gutta som jubler. AZ Alkmaar har ganske så like drakter og tirsdag kveld sikret de seg poeng mot The Gunners på overtid. Foto: EPA Vis mer

|||Arsenal slapp inn et mål langt på overtid mot Alkmaar og måtte nøye seg med 1-1 på bortebane, men topper fortsatt sin gruppe i Champions League.

Olympiakos på sin side vant 2-1 over Standard Liege etter en overtidsscoring, og dermed er grekerne bare ett poeng bak Arsenal med sine seks i gruppe H.

Det startet bra for Arsenal i Nederland. Midtbanemotor Cesc Fabregas sendte londonerne i føringen etter 36 minutter etter forarbeid av Andrej Arsjavin og Robin van Persie, og det så lenge ut til å holde. Bare sekunder gjensto da utligningen kom.

David Mendes da Silva sendte i vei et frekt volleyskudd som gikk fint over Arsenals målmann Vito Mannone.

Arsenal var på vei til sin tredje seier hittil i årets Champions League. Det ville ha vært en fin gave til manager Arsène Wengers 60-årsdag torsdag.

Men franskmannen er kanskje fornøyd med uavgjort også. Uavgjort borte og seier hjemme holder selvsagt til avansement.

Men Wenger er Wenger.

- De tok oss i siste liten. Dette er Champions League. Du må være bestemt og konsentrert helt til dommeren blåser selv om det er i det 94. minutt. Vi gjorde én feil og fikk betale for det, sier en skuffet Wenger.

- Vi var det beste laget fram til Arsenal scoret. Dette er en stor vitamininnsprøyting for oss, sier Alkmaar-trener Ronald Koeman om hjemmeekspert Alkmaars prestasjon.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling