Arsenal selger ikke til United

Patrick Vieira vil aldri få lov til å gå fra Arsenal til Manchester United. - Det er helt uaktuelt å selge vår beste spiller til United, sier Arsenal-formann Peter Hill-Wood. Les siste nytt fra engelsk fotball!

Patrick Vieira vil vekk fra Arsenal, og de største europeiske klubbene står i kø for å sikre seg franskmannen. Men ifølge Arsenal-formann Peter Hill-Wood kan Manchester United bare glemme å by på 300-millioners mannen.

- Det vil bli veldig vanskelig å beholde Patrick, men vi vil gjøre alt vi kan for å beholde ham. Dessverre har både han og agentene kommet med kommentarer om at han vil dra sin vei - men han kan ikke diktere til oss hvem vi skal handle med, sier Peter Hill-Woo til The Sun.

- Å selge en av våre beste spillere til vår argeste konkurrent ville vært meningsløst. Vi har ikke blitt enige om å selge ham, men uansett er et salg til Manchester United helt uaktuelt, sier formannen.

Vieira er ikke interessert i å spille i Italia, og dermed ser de tre spanske storklubbene Real Madrid, Barcelona og Valencia ut til å være de heteste kandidatene til å sikre seg den hissige franskmannen.

Fulham vil ha Jancker

Fulham intensiverer jakten på Bayern Münchens Carsten Jancker. Fulham manager Jean Tigana ønsker seg tydligvis en stor og kraftig spiss til nykommeren i Premier League. Tidligere var klubben ute etter Jan Koller, men klarte ikke å matche budet fra Borussia Dortmund. Tigana har ikke hatt mye flaks på overgangsmarkedet denne sommeren, og har i tillegg til Koller gått glipp av John Arne Riise. Også italienske Fiorentina er interessert i Jancker.

Ny Dacourt-kontrakt

Leeds Uniteds midtbanespiller Olivier Dacourt har signert en ny fem-års kontrakt med Leeds. Franskmannen har storspilt for Leeds etter at han kom til klubben fra Lens sist sommer. Storklubber som Inter Milan, Barcelona og Valencia har alle luktet på 26-åringen. Leeds har derfor gitt spilleren en forbedret kontrakt, pluss et år ekstra. Neste uke skal Mark Viduka i samtaler om ny kontrakt.

Hartson vil vekk

John Hartson ønsker seg vekk fra Coventry, fordi han ønsker å spille i Premier League. Hartson kom til klubben fra Wimbledon i februar, men klarte ikke å redde Coventry fra nedrykk. West Ham, Sunderland og Middlesbrough nevnes blant klubbene som kan være interessert i å signere waliseren. Men favoritten til å sikre seg spissen er Leicester.

- Vi er ute etter en ny spiss, og John er den type spiller vi er ute etter, sier manager Peter Taylor.

Gray favoritten

I løpet av morgendagen skal det avgjøres hvem som bli Claus Lundekvam og Jo Tessems nye sjef i Southampton. Favoritten til å ta over ansvaret for de to nordmennene er Stuart Gray. Gray har hatt det midlertidige ansvaret i klubben siden Glenn Hoddle ble ansatt i Tottenham i mars. Også George Graham og Bruce Rioch er aktuelle kandidater for jobben.

ALDRI UNITED: Patrick Vierira kan bare glemme en overgang til Manchester United.