Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal signerte svenske i Deadline Days siste timer

- Jeg er overrasket, sier ekspert.

TIL ARSENAL: Arsenal signerte i kveld svenske Kim Källström på lån ut sesongen. Det overrasker Eurosport-kommentator Dag Solheim, men han er ikke skuffet. Her er Källström i duell med franske Samir Nasri. Foto: AP Photo/Darko Vojinovic
TIL ARSENAL: Arsenal signerte i kveld svenske Kim Källström på lån ut sesongen. Det overrasker Eurosport-kommentator Dag Solheim, men han er ikke skuffet. Her er Källström i duell med franske Samir Nasri. Foto: AP Photo/Darko Vojinovic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Svenske Kim Källström ble i kveld bekreftet som Arsenal-spiller. Han kommer til klubben på lån ut sesongen.

Den 31-årige svensken kommer fra russiske Spartak Moskva.

- Jeg er overrasket, men synes det er en grei overgang. Jeg hadde ventet større navn, men Källström er langt fra negativ, sier Eurosport-kommentator Dag Solheim til Dagbladet.

Koblet til Draxler Julian Draxler har vært et navn som har stått høyt på lista til Arsenal-manager Arsene Wenger i dette overgangsvinduet. Iallfall hvis vi skal tro det som skrives i pressen. Med få timer igjen før vinduet stenger, er det lite som tyder på at han forlater Schalcke i dette overgangsvinduet.

- Jeg håper han går til klubben i sommer, men det er dermed ikke sagt at Källström kommer inn som en «god nummer to». Han har andre offensive styrker som gir laget andre muligheter, sier Solstad.

Tabelltopp I forrige overgangsvindu, var det stor misnøye blant fansen da manager Wenger ikke klarte å få mer enn èn spiller til klubben etter en noe skuffende sesong. Arsenal berget den siste Champions League-plassen i siste liten.

Wenger fikk riktignok hanket inn Mesut Özil, og det hele tok seg fort opp. De ligger akkurat nå som nummer to på tabellen, ett lite poeng bak Manchester City.

- Özil brakte med seg en voldsom endring. Man må jo tenke litt på hvem man skal benke også, i den situasjonen de er i, dersom de henter nye spillere. Det er jo de som har spilt hele sesongen som har brakt laget til tabelltopp, og de fortjener å fortsette å spille, mener Solheim.

• Følg Deadline Day i vårt livestudio

OVERRASKET: Eurosport-kommentator Dag Solheim er overrasket over at Källström trolig blir Arsenals forsterkning i januarvinduet. Men likevel ikke på en negativ måte.
Foto: Krister Sørbø / Dagbladet
OVERRASKET: Eurosport-kommentator Dag Solheim er overrasket over at Källström trolig blir Arsenals forsterkning i januarvinduet. Men likevel ikke på en negativ måte. Foto: Krister Sørbø / Dagbladet Vis mer
Hele Norges coronakart