Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal-sjefen måtte svare på Solskjær-spørsmål etter kampen

- Han har vært heldig.

ROS: Spekulasjonene går høyt og heftig om at presentasjonen av Solskjær som ny Cardiff-manager vil komme allerede i morgen. Arsene Wenger tror Solskjær kommer til å gjøre det bra om han skulle få jobben. Foto: NTB Scanpix
ROS: Spekulasjonene går høyt og heftig om at presentasjonen av Solskjær som ny Cardiff-manager vil komme allerede i morgen. Arsene Wenger tror Solskjær kommer til å gjøre det bra om han skulle få jobben. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Dagens store snakkis, både i Norge og England, var Ole Gunnar Solskjær sammen med Cardiff-eier Vincent Tan på Emirates i ettermiddag.

40-åringen ble hentet av Tans privatfly i Kristiansund tidligere i dag, og deretter bar det rett til Arsenals storstue hvor serielederne til slutt ble for sterke.

- Vil gjøre det bra Spekulasjonene går høyt og heftig om at presentasjonen av Solskjær som ny Cardiff-manager vil komme allerede i morgen. Arsene Wenger tror Solskjær kommer til å gjøre det bra om han skulle få jobben.

- Det du vil ha når du er ung, er å få en sjanse. Han har vært heldig nok til å få den sjansen, sier Wenger til The Guardian.

Wenger sa at han hadde sett Solskjær før kampen, og mente etter kampen at Cardiff hadde spilt "som om de visste at han var på tribunen".

- Han har allerede erfaringen som manager i Norge, så han har lært seg jobben. Han var en intelligent spiller og en intelligent gutt - jeg tror det vil hjelpe ham til suksess. Han kommer til å gjøre det bra.

- Ikke nok med et navn Også Cardiffs midtbanespiller Aron Gunnarsson har naturlig nok fått med seg ryktene rundt det som later til å bli hans nye sjef. Han tror Solskjær kan gjøre en god jobb, men at han ikke kan surfe på sitt gode navn og rykte alene.

- Dersom han får jobben, håper jeg at han kan ta oss videre til det neste nivået og at vi kan forbedre oss som lag. Vi trenger det akkurat nå. Det vil bli noe nytt, men at han har et navn er ikke nok. Han har gjort det bra i Molde, og jeg er sikker på at han kommer til å ta med seg mye nytt. Alle vil fortsette å sanke poeng. Når eieren ordner oss en ny manager, kan vi fokusere på den oppgaven, sa Gunnarsson etter kampen.

Likevel tror han at Solskjærs karriere som spiller kan hjelpe ham i den nye jobben.

- Han har spilt for en av de største klubbene i England. Veldig mange vet hvem han er og jeg har hørt at han har gjort en god jobb i Molde,

Ikke tema David Kerslake, som har ledet laget etter at Malky Mackay fikk sparken like før jul, forteller at Solskjær ikke var tema i garderoben før Arsenal-kampen.

- Fotballtrenere og managere vet at det er en utsatt jobb og vi må bare finne oss i det. Joe McBride, meg selv og de andre trenerne vet at denne ordningen er veldig midlertidig. Det siste jeg sa til spillerne i garderoben var at de gjorde meg utrolig stolte i dag, sier han.