Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal-sjefen stempler fans som motbydelige

Ropte om Arsene Wenger.

HOS DRONNNINGEN: Arsenal-styreformann Peter Hill-Wood (midten) og manager Arsene Wenger ble invitert til dronning Elizabeth for fem år siden. Foto: Scanpix / AP /Fiona Hanson
HOS DRONNNINGEN: Arsenal-styreformann Peter Hill-Wood (midten) og manager Arsene Wenger ble invitert til dronning Elizabeth for fem år siden. Foto: Scanpix / AP /Fiona Hanson Vis mer

(Dagbladet): Arsenal avsluttet Premier League sterkt i vår, og kapret 3. plassen som ga londonlaget en ny Champions League-sesong.

Underveis var mange supportere misfornøyde med Wengers disposisjoner, og på Emirates runget til tider «Du vet ikke hva du holder på med» fra tribunen.

I et intervju med London Evening Standard tar Arsenal-styreformann Peter Hill-Wood (76) et oppgjør med misfornøyde fans.

- Det supporterne ropte påvirket meg ikke det minste. Jeg syntes det var motbydelig å høre dem, fordi Arsene har vært helt enestående her. Han er fortsatt enestående, sier Hill-Wood.

Tittelkandidat Arsenal solgte i sommer to av klubbens beste spillere, i Robin van Persie og Alex Song. Det demper ikke optimismen hos klubbens styreformann de siste 30 årene.

- Vi har en veldig god sjanse til å utfordre om tittelen. Jeg kan ikke se hvorfor vi ikke kan vinne dette året, sier Hill-Wood.

Noen vil peke på statistikken, Arsenal har ikke vunnet noe som helst siden FA-cupen ble hentet hjem fra Millennium Stadium i 2005. Og bookmakerne ga ved sesongstart 2500 kroner i mulig gevinst dersom du satte penger på Arsenal som seriemestere.

- Det ikke en bekymring for styret at vi ikke har vunnet et trofé siden 2005. Det hadde vært flott å vinne, men det er ikke så lett. Liverpool har ikke vunnet tittel på mer enn 20 år. Vi er veldig ambisiøse, men når du ikke har milliarder eller bensindollar å kaste ut så må du gjøre det på en annen måte. Det gjør vi, ved å velge ut spillere med omhu, sier Hill-Wood.

Ingen 50 millioner pund-spillere Og legger til at Arsenal verken kan eller vil konkurrere økonomisk med Chelsea eller Manchester Citys styrtrike eiere.

- Arsenal har penger å bruke, men det er en grense. Vi kan ikke bruke 50 millioner pund på én spiller. På den måten kan vi ikke konkurrere.

Arsenal står med fem poeng etter to uavgjort og én seier så langt denne sesongen. Erkerival Tottenham tre mindre og Hill-Wood ser ikke på nabolaget som en trussel - verken på kort eller lang sikt.

- Jeg kan ikke se at Spurs utgjør noe problem denne sesongen. Den nye manageren deres (Andre Villas-Boas) kan bli en suksess, men de trenger et ny stadion. Det blir vanskelig for dem, sier Arsenal-styreformannen.

MISTET TOPPSCOREREN: Wenger ga slipp på Robin Van Persie i sommer, nederlenderen er den sjette førstelagsspilleren som forsvinner fra Arsenal de to siste årene. Foto: Scanpix / REUTERS / Eddie Keogh
MISTET TOPPSCOREREN: Wenger ga slipp på Robin Van Persie i sommer, nederlenderen er den sjette førstelagsspilleren som forsvinner fra Arsenal de to siste årene. Foto: Scanpix / REUTERS / Eddie Keogh Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media