- Arsenal skrur opp Vieira-prisen

Skviser Real Madrid.

(Dagbladet.no): 295 mill. kroner er ikke nok. Nå krever Arsenal ytterligere 87 mill. kroner for å slippe sin kaptein, skriver Daily Mirror.

Dermed har prislappen vokst til 383 mill. kroner etter at en spansk radiostasjon i går meldte at klubbene var enige om betingelsene for overgangen.

Ifølge den britiske avisa er det Arsenals viseformann David Dein som krever ekstra penger, etter at Real-president Florentino Perez trodde han kom til muntlig enighet med samme mann over telefonen tirsdag.

Dermed kan den spanske storklubben glemme å få Vieira klar før Champions League-fristen går ut i ettermiddag. Real bekrefter at tautrekkingen fortsetter i dag.

- Vår president Florentino Perez tar seg av forhandlingene. Slik er det akkurat nå, sier Real-talskvinne Marta Santisteban til AP.

Viseformann Dein skal være en mester i å skvise ekstra pund ved spillersalg, og skal ha gitt Real beskjed om at Arsenal egentlig ikke vil selge 28-åringen.

Dette til tross av for Vieira allerede skal ha sagt farvel til lagkameratene, og gitt klar beskjed til styret om at han stikker.

Ifølge dagens Daily Mail skal franskmannen ha bestemt seg for å forlate Highbury i vinter. Da skal midtbanespilleren ha innsett at han trengte nye utfordringer etter åtte år i klubben.

Hvis Vieira forsvinner må Wenger ut og handle. Dette er lista over mulige kjøp som sirkulerer i engelsk presse i dag.

  • Steven Gerrard, Liverpool
  • Maniche, Porto
  • Ruben Baraja, Valencia
  • Owen Hargreaves, Bayern München
  • Stephan Appiah, Juventus

    Tidligere Arsenal-storspiller, Paul Merson, sier i dag at ingen kan fylle rommet etter Vieira i klubben.

    - Å slippe ham er etter min min oppfatning likestilt med å kaste bort ligatittelen. Avisene skriver at Arsenal vurderer Maniche. Men Maniche kan ikke engang knytte skoene til Patrick, sier Walsall-manager Merson.

<B>OVERGANGEN BREMSET:</B> Ifølge ei engelsk avis krever Arsenal mer penger for Vieira.