Arsenal slått ut av FA-cupen

Slapp inn mål rett før slutt.

(Dagbladet.no) Bolton-Arsenal 1-0: Arsenal-manager Arsene Wenger bestemte seg for å hvile mye omtalte Thierry Henry i kampen mot Bolton. Det burde han nok ikke ha gjort.


Fem minutter før full tid dukket Stelios Giannakopulus opp, og headet ballen i mål. Dermed er de regjerende FA-cupmesterne ute av FA-cupen.

Sliter mot Bolton

Bolton er i ferd med å bli et skikkelig problemlag for londonerne: Av de fire siste kampene de to lagene imellom, har Bolton vunnet tre.

Men Arsenal var slett ikke sjanseløse i dagens kamp. Robin van Persie bet godt fra seg i Henrys fravær, og han var flere ganger nære ved å sende de, for anledningen, gulkledte  i ledelsen. Fredrik Ljungberg og Sol Campbell bidro også med gode forsøk, men nærmere enn stangtreff kom ingen av dem.

Ute av begge cuper 

Arsenal så ut som det sterkeste laget mot slutten, men ble straffet for den manglende uttellingen og ikke minst manglende markering da Ricardo Gardner slo sitt målgivende innlegg til Giannakopulus.

Etter dagens tap er Arsenal utslått av begge de engelske cupene. Tidligere i uka ble nemlig Wigan for sterke i ligacupen.

Når «The Gunners» i tillegg er hektet helt av i ligaen, gjenstår Champions League-trofeet som det eneste storlaget har å spille for resten av sesongen.

KRISE: Arsenal er ute av begge de engelske cupene, konstaterer disse gutta: Sol Campbell (f.v.), Jose Reyes og Abou Diaby. Foto: Nick Potts/AP/Scanpix
KRISE: Arsenal er ute av begge de engelske cupene, konstaterer disse gutta: Sol Campbell (f.v.), Jose Reyes og Abou Diaby. Foto: Nick Potts/AP/Scanpix Vis mer
JUBEL: Stelios Giannakopulus feiret målet og seieren sammen klubbmaskoten (t.h.).