Arsenal slo Villa i Carew-comebacket

Selv om Ciaran Clark (21) skapte spenning med to reduseringer.

DAGENS FULLTREFF: Samir Nasri feirer med Andrej Arsjavin etter at han banket inn russerens corner på full volley fra utkanten av feltet til 2-0. Foto: Lefteris Pitarakis, AP/Scanpix
DAGENS FULLTREFF: Samir Nasri feirer med Andrej Arsjavin etter at han banket inn russerens corner på full volley fra utkanten av feltet til 2-0. Foto: Lefteris Pitarakis, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Aston Villa - Arsenal 2-4.

Arsenal dominerte stort før pause, og ledet 2-0 i John Carews comeback etter skade. 2-0-scoringen var et klart høydepunkt i en underholdende kamp, da Samir Nasri banket inn en corner fra Andrej Arsjavin på full volley.

Men Villa kjempet seg inn i kampen etter pause, og 21-åringen Ciaran Clark skapte spenning med to scoringer.

Til slutt ble likevel ferdighetene i Arsenal-laget avgjørende, og Jack Wilshere kunne nikke inn avgjørelsen tre minutter på overtid - 18-åringens første Premier League-mål.

- Det var en god ball fra Chamakh, og jeg er glad for å få mitt første mål, sier Wilshere til Sky Sports 2 ifølge Sportinglife.

Han innrømmer at det var nervøst for Arsenal helt til avgjørelsen falt. De har friskt i minne hvordan erkerivalen Tottenham snudde 2-0 til 2-3 på Emirates sist helg.

- Det vil alltid være en viss usikkerhet, spesielt etter sist helg, sier Wilshere.

- Med 2-0 til pause skjedde det igjen, det var raskt tilbake til 2-1, men denne gangen klarte vi å finne ressursene til å fortsette å score mål, sier manager Arsene Wenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer