Arsenal sløste

Brente sjanse på sjanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Arsenal - Fenerbache 0-0

(Dagbladet.no) Arsenal skuffet hjemmepublikumet på Emirates med uavgjort mot tyrkiske Fenerbache.

«Gunners» har hatt noen tøffe uker etter uavgjort mot erkerival Tottenham, tap mot Stoke og nå uavgjort mot Fenerbache. Rødtrøyene burde vunnet kveldens kamp, men klarte ikke utnytte sjansene.

Spesielt Robin Van Persie sløste. Nederlenderen har holdt seg skadefri til nå i sesongen og har tidvis spilt glimrende, men spissen klarte ikke score på den tyrkiske målvakten Volkan Demirel.

Nærmest kom han når Volkan ga retur på et Franscesc Fabregas forsøk. Nederlenderen hadde god tid til å sikte, men skuddet gikk himmelhøyt over fra nært hold.

I tillegg til det hadde han et skudd i tverrliggeren, Samir Nasri bommet på en god mulighet og danske Nicklas Bendtner burde scoret for Arsenal.

Skal de vinne oppgjøret mot Manchester United på lørdag må det trenes på avslutninger kommende treningsuke.

NB! Ingen av de engelske lagene vant denne runden. Chelsea tapte mot Roma, Manchester United, Arsenal og Liverpool spilte uavgjort mot Celtic, Fenerbache og Atletico Madrid.

<strong><b>ER DET MULIG?:</strong></b> Arsene Wenger så sitt lag brenne mulighet på mulighet. En frustrerende uke for franskmannen. Foto: SCANPIX
ER DET MULIG?: Arsene Wenger så sitt lag brenne mulighet på mulighet. En frustrerende uke for franskmannen. Foto: SCANPIX Vis mer
SKUFFET: Robin Van Persie sløste med sjansene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer