Arsenal-spiller med falsk pass

Arsenals brasilianske sommerkjøp Edu ble avvist på flyplassen utenfor London i går kveld. 22-åringen ankom Storbritannia med falskt portugisisk pass.

Arsenal kjøpte Edu for 78 mill. kroner fra Corinthians, og trodde midtbanespilleren ikke trengte å søke arbeidstillatelse med sitt portugisiske pass. Nå viser det seg at passet ikke holdt mål.

- Vi kan bekrefte at en brasiliansk statsborger ble nektet adgang til Storbritannia, da han viste fram et forfalsket pass, sier en politi-talsmann.

Nå håper London-klubben at alt går bra om en uke. Da vil Edu forsøke på nytt på Heathrow. Edu vil ikke bli anmeldt eller bøtelagt etter hendelsen.

- Jeg vet ikke hva som skjedde. Jeg landet og folk sa plutselig at jeg ikke fikk komme inn i landet. Nå drar jeg tilbake til Brasil for å løse problemet. De sa jeg ikke trengte visum, sier Edu.

Arsenal har skrevet fireårskontrakt med brasilianeren. Dersom han må søke arbeidstillatelse mister han trolig flere kamper når Premier League starter i andre halvdel av august.