Arsenal-spillere mister sesongstarten

- Det er ikke ideelt.

 MISTER SESONGSTARTEN:  Per Mertesacker (med selveste pokalen) - er en av flere Arsenal-spillere som mister sesongstarten. Foto: NTB Scanpix
MISTER SESONGSTARTEN: Per Mertesacker (med selveste pokalen) - er en av flere Arsenal-spillere som mister sesongstarten. Foto: NTB ScanpixVis mer

Arsenals tre tyske verdensmestere ferierer fortsatt etter VM-gullet. De blir ikke å se i Premier League-klubbens startoppstilling i sesongåpningen.

Mesut Özil, Per Mertesacker og Lukas Podolski har ikke returnert til Arsenals treningsfeltet etter VM-triumfen i juli. Trioen fikk utvidet ferie etter oppholdet i Brasil.

- Det er ikke ideelt, men finalen i VM var 13. juli, så reiste de til Tyskland og mistet noen dager på grunn av feiring, sier Arsenal-manager Arsène Wenger.

De er derfor uaktuelle til Arsenals sesongstart i supercupfinalen mot Manchester City søndag og Crystal Palace i Premier League-åpningen lørdag 16. august.

- De spilte sju kamper i VM pluss hele den engelske sesongen. Jeg har erfart at, for spillere som har vunnet VM, er det vanskelig mentalt å komme tilbake i form og fortsatt være sulten med en gang, sier Wenger.

(NTB)