Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal-spillere ville slåss

Måtte skilles av medspillere.

Tok du bilder utenfor spillerbussen? Send dem til oss eller ring oss på 22 310 959.

Det melder VG nett torsdag. Seksjonsleder i Trondheim-politiet og sikkerhetsansvarlig under kampen mot Arsenal, Hallgeir Stokken, bekrefter hendelsen.

- Jeg har også fått beskjed om at to andre Arsenal-spillere gikk imellom, sier Stokken til VG.

Episoden skjedde da spillerbussen sto parkert like ved Lerkendal stadion. Thierry Henry og Robert Pires ble intervjuet av pressen da flere tilhengere så at to spillere i bussen kranglet åpenlyst.

- Deretter braket de sammen, sier en kilde til avisen.

Det var bare fire spillere som hadde kommet ut i bussen da episoden skjedde. To av dem knuffet på hverandre, mens de to andre prøvde å stoppe kranglingen. Spillerne ga seg momentant da en vekter fra Securitas kom om bord og ropte "Hey!" på klingende trøndersk.

Vekteren har ikke peiling på fotball og kunne ikke fortelle hvem de kranglende fotballstjernene var. Men nyhetsbyrået ANB siterer en fanside der en supporter opplyser at krangelen fant sted mellom Lauren og Vieira.

HISSIGE: Flere spillere var svært hissige etter kampen i Trondheim i går. Det endte med nesten-slagsmål og en skandale ble så vidt unngått.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media