Arsenal-spillere ville slåss

Måtte skilles av medspillere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tok du bilder utenfor spillerbussen? Send dem til oss eller ring oss på 22 310 959.

Det melder VG nett torsdag. Seksjonsleder i Trondheim-politiet og sikkerhetsansvarlig under kampen mot Arsenal, Hallgeir Stokken, bekrefter hendelsen.

- Jeg har også fått beskjed om at to andre Arsenal-spillere gikk imellom, sier Stokken til VG.

Episoden skjedde da spillerbussen sto parkert like ved Lerkendal stadion. Thierry Henry og Robert Pires ble intervjuet av pressen da flere tilhengere så at to spillere i bussen kranglet åpenlyst.

- Deretter braket de sammen, sier en kilde til avisen.

Det var bare fire spillere som hadde kommet ut i bussen da episoden skjedde. To av dem knuffet på hverandre, mens de to andre prøvde å stoppe kranglingen. Spillerne ga seg momentant da en vekter fra Securitas kom om bord og ropte "Hey!" på klingende trøndersk.

Vekteren har ikke peiling på fotball og kunne ikke fortelle hvem de kranglende fotballstjernene var. Men nyhetsbyrået ANB siterer en fanside der en supporter opplyser at krangelen fant sted mellom Lauren og Vieira.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer