Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal-stjerna avhørt av politiet. Blir beskyldt for rasisme

Xhaka beskyldt for rasisme.

I AVHØR: Granit Xhaka. Foto: NTB Scanpix
I AVHØR: Granit Xhaka. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Arsenal-stjernen Granit Xhaka er blitt avhørt av politiet etter at han skal ha kommet med rasistisk hets mot en ansatt på Heathrow-flyplassen.

Den 24-årige sveitseren ble utvist i kampen mot Burnley søndag. Ifølge britiske medier fulgte han en venn til flyplassen da episoden inntraff.

- Politiet ble tilkalt mandag kveld etter en rapport om at en ansatt var utsatt for rasistisk hets på Heathrows terminal 5, heter det i en uttalelse fra politiet.

- Episoden ble rapportert av en person som ikke selv var involvert.

Xhaka ble ikke pågrepet. Han ble frivillig med til en politistasjon i nærheten, der han lot seg avhøre.

- Dette er et privat anliggende og er i politiets hender, var Arsenals knappe kommentar.

Xhaka kom til Arsenal fra Borussia Mönchengladbach sist sommer. Søndagens utvisning var hans annen for sesongen og vil gi ham fire kampers karantene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling