RØYKET IGJEN: Jack Wilshere (foran) ble i sommer fersket på ny mens han røyket en sigarett. Manager Arsene Wenger skal ta det hele mer avslappet nå enn han gjorde første gangen. Foto. REUTERS/Eddie Keogh
RØYKET IGJEN: Jack Wilshere (foran) ble i sommer fersket på ny mens han røyket en sigarett. Manager Arsene Wenger skal ta det hele mer avslappet nå enn han gjorde første gangen. Foto. REUTERS/Eddie KeoghVis mer

Arsenal-stjerna fersket med sigarett igjen. Det skapte reaksjoner

Nå beklager Wilshere.

(Dagbladet): Da Arsenals Jack Wilshere (22) i fjor høst ble avbildet mens han røyket en sigarett utenfor en nattklubb, fikk det manager Arsene Wenger til å se rødt.

Da Wilshere igjen ble fersket mens han røyket en sigarett på fest i sommer, var det flere som reagerte. Nå beklager Wilshere hendelsen.

- Jeg angrer på det. Jeg har blitt fersket før. Jeg sa da at jeg hadde gjort en feil og nå har jeg gjort det igjen, sier Wilshere ifølge The Guardian.

- Folk gjør feil - Folk gjør feil. Jeg er ung, og jeg kommer til å lære av det. Jeg innser konsekvensene og effekten det har på barna. Jeg har barn og jeg vil ikke at de skal vokse opp og tro at faren deres røyker og at det er OK at en profesjonell fotballspiller røyker. Det er det ikke. Det er uakseptabelt, og jeg kommer til å ta konsekvensene og se framover, sier Wilshere.

Wilshere har slitt mye med skader de siste årene. Nå må han opp i ringa for å forsvare plassen i laget og vise hva han er god for. Spesielt etter Arsenals aktivitet på overgangsmarkedet.

- Dette blir en stor sesong for meg. Jeg kom tilbake tidlig til sesongforberedelsene for å vise at jeg er med. Jeg er forpliktet til klubben og til jobben min, og det vil jeg vise. Gjennom de par siste sesongene har jeg hatt noen skader. Denne sesongen ser jeg fram til å ha en god oppkjøring og få et godt treningsgrunnlag før sesongen, sier Wilshere.

Arsene Wenger har ikke uttrykt like stor bekymring over Wilsheres røyking denne gangen, og skal ta det hele ganske avslappet.