Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal-stjerne åpner for Manchester U

Kan flytte til sommeren.

(Dagbladet.no): Ved sesongslutt er brasilanske Edu bosmanspiller. Fra nyttår kan han skrive under kontrakt med sin neste klubb, og det kan fort bli Manchester United.

- Det er ingen bekymring for meg å spille for en annen engelsk klubb. Hvis jeg synes det er viktig for min utvikling som fotballspiller, så reiser jeg, sier Edu til Daily Mail.

Manchester United skal ifølge avisa forberede et kontraktstilbud for 26-åringen. Konkurransen kommer fra Spania, der både Real Madrid, Barcelona og Valencia er interesserte.

- Barcelona er en fantastisk klubb. Hvis du spør meg om Madrid, Valencia eller Manchester, så er alle fantastiske klubber. Når øyeblikket kommer skal jeg velge rett, sier Edu.

Brasilianeren, som har vært skadd den siste tida, utelukker heller ikke at han forlenger med Arsenal.

- Hvis de tilbyr meg en ny kontrakt, må de overbevise meg om at de virkelig vil jeg blir. Hvis de virkelig ønsker at jeg blir, burde de fått signaturen min tidligere. Hvorfor vente til januar?

INTERESSERT:</B> - Fantastisk klubb, sier Edu om Manchester United, her representert ved Wayne Rooney.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media