Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal-stjerne knipset i Manchester

Førstemann vekk? Dagens ryktebørs.

BALLSPILL: Samir Nasri (fra venstre), Gael Clichy og Cesc Fabregas skal alle tre være så godt som ferdige i Arsenal. Her ser de en NBA-kamp i London i mars. Foto: AP/Tom Hevezi)
BALLSPILL: Samir Nasri (fra venstre), Gael Clichy og Cesc Fabregas skal alle tre være så godt som ferdige i Arsenal. Her ser de en NBA-kamp i London i mars. Foto: AP/Tom Hevezi) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Arsenal-fansen har tunge dager.

I vår glapp ikke bare seriegullet, Arsene Wengers menn havnet på 4. plassen som gir en trøblete Champions League-kvalik.

Og i sommer snakkes det bare om stjernene som skal forlate The Gunners.

I går ble det hevdet at Wenger har gitt opp å beholde Cesc Fabregas - som fortsatt vil til Barcelona. Også Samir Nasri skal være tapt.

Ut bakdøren på restaurant Gäel Clichy er likevel den Arsenal-stjernen med foten lengst ut døra på The Emirates.

I dag skal venstrebacken gjennom en medisinsk test hos Manchester City, melder Sky Sports. I går kveld ble Clichy knipset ut bakdøra av Daily Mail på restaurant San Carlo i Manchester, han er altså allerede på plass i sin nye hjemby.

VIL BEHOLDE ALLE: Arsene Wenger snakket i helgen til fransk TV, da håpet han både Clichy, Nasri og Fabragas spiller i Arsenal-trøya når serien starter i august. Foto: AP/Simon Dawson
VIL BEHOLDE ALLE: Arsene Wenger snakket i helgen til fransk TV, da håpet han både Clichy, Nasri og Fabragas spiller i Arsenal-trøya når serien starter i august. Foto: AP/Simon Dawson Vis mer

25-åringen vil koste ligatreerne sju millioner pund - prisen er lav fordi franskmannens kontrakt går ut neste sommer.  Det samme gjelder Nasris avtale, dersom han ikke forlenger når han møter Wenger og Arsenal-ledelsene de kommende dagene.

Daily Mail mener City akter å kuppe Nasri foran nesa på nabo Manchester United med et bud på 27 millioner for både Clichy og playmakeren.

Wenger ønsker aller helst å selge Nasri til italienske Inter, forteller Daily Mirror, i stedet for til Manchester-lagene eller Chelsea.

Møter på Arsenal-trening Daily Telegraph er overbevist om at Nasri og Fabregas denne uka kommer til å fortelle Wenger ansikt til ansikt at de vil vekk. Fabregas kommer tilbake på Arsenal-trening i morgen, mens Nasri returnerer torsdag.

Nasri snakket i helgen om at det er trofeer som driver ham, og vet antakelig godt at Manchester United har vunnet åtte siden Arsenal vant sitt siste i mai 2005.

- Penger har aldri motivert meg. Alle beslutninger jeg tar er basert på fotball. Jeg ønsker ikke å signere for en klubb som ikke spiller en type fotball jeg liker. Der blir jeg ikke lykkelig, på tross av pengene, sier Nasri.

VENTER PÅ SANCHEZ: Alexis Sanchez kan havne i Manchster United likevel, det er et av dagens rykter. Foto: REUTERS/Ivan Alvarado
VENTER PÅ SANCHEZ: Alexis Sanchez kan havne i Manchster United likevel, det er et av dagens rykter. Foto: REUTERS/Ivan Alvarado Vis mer

Han skal ha avslått alle tilbud fra Arsenal, men sier at han har nok penger allerede.

- Vi har store lønninger som det er. Det som prioriteres er å ha en stor karriere og vinne titler. Uten titler blir du ikke nominert til gullballen.

Sanchez til United Alle de tre nominerte til gullballen i 2010 spilte i Barcelona, og dersom Fabregas havner i Nord-Spania får det følger for Manchester United - det er i hvert fall Daily Mirrors teori.

Fabregas' overgang kan nemlig bli så dyr at Barca ikke har råd til å kjøpe Udinese-angriper Alexis Sanchez - chileneren som er en gjenganger i ryktespalten. Og dermed kan United få kjøpt Sanchez til en fornuftig pris.

Andre alternativ for United til playmakerrrollen er Spurs' Luka Modric og Inters Wesley Sneijder - samt Nasri - skriver Mirror.

På vei ut fra United er fortsatt Wes Brown og John O'Shea. I dag skal duoen til Stoke.

Leandro inn, Keane ut? Stoke-sjef Tony Pulis ønsker seg også Birmingham-stopper Scott Dann, en meget ettertraktet herremann som tidligere er koblet til Liverpool.

BRASIL-SPISS: Leandro Damiao (t.h) - her på Brasil-trening - skal være spissen som kan nikke Spurs inn i topp 4 neste sesong. Foto: REUTERS/Ricardo Moraes
BRASIL-SPISS: Leandro Damiao (t.h) - her på Brasil-trening - skal være spissen som kan nikke Spurs inn i topp 4 neste sesong. Foto: REUTERS/Ricardo Moraes Vis mer

Tottenham får også overskrifter i dag. The Times (betalingsavis) føler seg sikre på at Harry Redknapp skal få tilslaget på brasilianske Leandro Damiao fra Internacional. Robbie Keane er en av spissene som skal bort for å gjøre plass, Daily Mail mener Irland-veteranen kan havne i Bolton, sammen med Citys Shaun Wright-Phillips.

Resten av dagens rykter - mange har du lest før - finner du pent oppsummert hos BBC og Sporting Life.

BLIR IKKE MED NED: Scott Dann er koblet til Liverpool og Stoke i sommer, etter Birminghams nedrykk fra Premier League. Foto: AFP /PAUL ELLIS
BLIR IKKE MED NED: Scott Dann er koblet til Liverpool og Stoke i sommer, etter Birminghams nedrykk fra Premier League. Foto: AFP /PAUL ELLIS Vis mer