Arsenal stråler

Arsenal-Manchester United 3-0 (1-0). Fjorårets dobbeltvinner Arsenal moste Manchester United i Charity Shield på Wembley i går. Laget oser av selvtillit en uke før ligastart i Premier League. - Men vi er ikke svekket av dette tapet, sier United-manager Alex Ferguson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Arsenal-boss Arsene Wenger var svært fornøyd etter storseieren på Wembley, som også skal være hjemmebanen til The Gunners i årets utgave av Champions League.

- Den første halvtimen var vanskelig, men etter Overmars' mål styrte vi det meste. Jeg tror nok United hadde like lyst til å vinne som oss, men alle byttene deres hjalp dem ikke i det hele tatt. Nå har vi tre seirer på rad over dem, sier Arsene Wenger, som også benyttet anledningen til å si at han ikke likte pipingen mot David Beckham.

Wenger mener at supporterne må la han slippe å bli utsatt for hets hele høsten. Wengers bekymring for Beckham så ikke ut til å påvirke fansen til Arsenal. På hovedtribunen ble det strukket ut et stort banner med teksten 'David Beckscum'. Oversettelse skulle være unødvendig.

Bare Johnsen

bare Ronny Johnsen har tillit nok hos Alex Ferguson til å spille fra start i Uniteds førsteellever for tida. Ole-Gunnar Solskjær sliter med å score mål, og Henning Berg har tøff konkurranse fra blant andre 130-millioners-kjøpet Jaap Stam.

- Jaap Stam var god, men det betyr ikke at Henning var dårlig, er alt Alex Ferguson vil si til Dagbladet om duellen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer