Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal stråler

Arsenal-Manchester United 3-0 (1-0). Fjorårets dobbeltvinner Arsenal moste Manchester United i Charity Shield på Wembley i går. Laget oser av selvtillit en uke før ligastart i Premier League. - Men vi er ikke svekket av dette tapet, sier United-manager Alex Ferguson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal-boss Arsene Wenger var svært fornøyd etter storseieren på Wembley, som også skal være hjemmebanen til The Gunners i årets utgave av Champions League.

- Den første halvtimen var vanskelig, men etter Overmars' mål styrte vi det meste. Jeg tror nok United hadde like lyst til å vinne som oss, men alle byttene deres hjalp dem ikke i det hele tatt. Nå har vi tre seirer på rad over dem, sier Arsene Wenger, som også benyttet anledningen til å si at han ikke likte pipingen mot David Beckham.

Wenger mener at supporterne må la han slippe å bli utsatt for hets hele høsten. Wengers bekymring for Beckham så ikke ut til å påvirke fansen til Arsenal. På hovedtribunen ble det strukket ut et stort banner med teksten 'David Beckscum'. Oversettelse skulle være unødvendig.

Bare Johnsen

bare Ronny Johnsen har tillit nok hos Alex Ferguson til å spille fra start i Uniteds førsteellever for tida. Ole-Gunnar Solskjær sliter med å score mål, og Henning Berg har tøff konkurranse fra blant andre 130-millioners-kjøpet Jaap Stam.

- Jaap Stam var god, men det betyr ikke at Henning var dårlig, er alt Alex Ferguson vil si til Dagbladet om duellen.

Henning Berg vil ikke si noen ting om situasjonen sin akkurat nå. Ikke til norsk presse i alle fall.

- En god følelse

Til engelsk presse sa han dette:

- Jeg har en god følelse når det gjelder laget, selv om kampen i dag ikke var spesielt god fra vår side. Ingen liker å tape. Men jeg satser på å gjøre det bedre utover høsten.

Ole-Gunnar Solskjær var noe mer snakkesalig enn sin norske lagkamerat.

- Jeg er ikke fornøyd med dagens kamp.

- Du kom inn etter 55 minutter. Får du nok spilletid?

- Jeg klager ikke, og føler meg trygg i klubben. Hvis United kjøper nye spisser er det bare bra for laget. Da har vi større sjanse for å vinne.

- Så du er fornøyd med å sitte på benken hvis United vinner?

- Hvis United vinner, er jeg fornøyd, ja, sier Ole-Gunnar, som hadde en unik dobbeltsjanse i går. Men han klarte ikke å snike den forbi Arsenal-keeper David Seaman.

Visste ikke om uttak

Ole-Gunnar Solskjær har ikke ofret dagens landslagsuttak en eneste tanke.

- Hva? Skal Semb ta ut laget mandag? Det visste jeg ikke. Men blir jeg tatt ut, går Norge foran United, slår Ole-Gunnar fast.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!