Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal-supporter dynket United-reservene i rødvin

United vurderer å klage inn Arsenal til FA.

FRUSTRERENDE KVELD: Arsenal var det klart beste laget på Emirates på lørdag, men ble stoppet av effektive Manchester United. I dag er det blåmandag for klubben, som står igjen med null poeng og risikerer karantene på Wilshere og straff for manglende sikkerhet på tribunen. Foto: EPA/ANDY RAIN.
FRUSTRERENDE KVELD: Arsenal var det klart beste laget på Emirates på lørdag, men ble stoppet av effektive Manchester United. I dag er det blåmandag for klubben, som står igjen med null poeng og risikerer karantene på Wilshere og straff for manglende sikkerhet på tribunen. Foto: EPA/ANDY RAIN. Vis mer

(Dagbladet): Det er blåmandag for Arsenal. Etter å ha vært det det beste laget på Emirates lørdag, rotet de nok en gang vekk tre viktige poeng.

Nå kan de i tillegg risikere en straff fra det engelske fotballforbundet (FA), etter at en Arsenal-supporter kastet rødvin på Manchester United-benken da Kieran Gibbs sendte United i føringen med et selvmål.

FA etterforsker også Jack Wilsheres angivelige forsøk på å skalle ned Marouane Fellaini.

Vurderer klage Ifølge The Times(krever innlogging) vurderer United å legge inn en formell klage til det engelske fotballforbundet.

En Arsenal-supporter på tribunene bak bortebenken hev en vinkartong på United-benken, i det Gibbs' selvmål sendte United i føringen. Flere av spillerne skal ha blitt dynket i rødvin.

Ifølge The Times ble Darren Fletcher observert i heftig diskusjon med Arsenal-fansen bak seg etter hendelsen, og spillerne skal ha vært fly forbannet.

Daily Mail skriver at den respektive Arsenal-supporteren har blitt arrestert, og risikerer tung straff fra klubben dersom han blir funnet skyldig.

- En mann ble arrestert på stadion (for hendelsen), og det vil være fullt samarbeid mellom Arsenal og politiet. Vi tolererer ikke anti-sosial oppførsel. Hvis han blir funnet skyldig, vil han bli bannlyst fra klubben, sa en Arsenal-representant.

- Mangel på sikkerhet Dette er ikke første gang United har klaget på gjesteforholdene på Emirates.

Etter at de spilte 2-2 mot Arsenal på Emirates i 2007, klagde Sir Alex Ferguson på sikkerheten på en av Englands mest moderne stadioner.

- På benken vår fikk vi forferdelig hets fra folk som satt mellom en halv og en meter unna oss. Det er mangel på sikkerhet der. Den hetsen du og dine ansatte får er helt skammelig. Det er farlig å være her, sa Ferguson den gang.

Den gang valgte Arsenal å øke antallet vakter i nærheten av bortebenken, og lørdagens vinkasting var den første slike hendelsen som har oppstått når de to har møttes siden den gang.
  Wilshere etterforskes Jack Wilshere returnerte nylig fra skade, men måtte nok en gang av banen underveis i lørdagens kamp.

Arsenal fryktet en ny langtidsskade, men røntgenbildene i etterkant viste at det ikke var noe brudd i ankelen, skriver Times.

ETTERFORSKES: Jack Wilshere, her på vei ut av banen etter skaden på lørdag, etterforskes for forsøket på å skalle ned Fellaini tidligere i kampen. Foto: EPA/ANDY RAIN.
ETTERFORSKES: Jack Wilshere, her på vei ut av banen etter skaden på lørdag, etterforskes for forsøket på å skalle ned Fellaini tidligere i kampen. Foto: EPA/ANDY RAIN. Vis mer

Det kan uansett være at han må stå over et par kamper, ettersom han etterforskes av FA for å angivelig ha forsøkt å skalle ned Marouane Fellaini.

Dommer Mike Dean valgte å ikke gjøre noe, og dermed står forbundet fritt til å kunne avgi straff i etterkant. Wenger så på sin side ikke hendelsen.

- Jeg har ikke sett det, fordi jeg stod på den andre siden og så ikke hva som skjedde godt nok. Totalt sett var det en fair kamp, det var fysiske bataljer men jeg så ikke noe ille skje på banen, sa Wenger da han ble spurt etter kampen.

Wilshere må sannsynligvis uansett stå over Champions League-kampen mot Dortmund på grunn av skaden, ifølge Wenger.

Wojciech Szczesny gikk av banen med skade etter duellen som senere førte til Uniteds ledermål, og ble erstattet av argentinske Damian Martínez. Skaden er ifølge Wenger en mindre alvorlig hofteskade, men sisteskansen må sannsynligvis stå over onsdagens kamp mot Dortmund.

MATCHVINNER: Wayne Rooney feirer 2-0-målet mot Arsenal lørdag, målet som skulle vise seg å bli avgjørende ettersom Giroud senere reduserte med en flott scoring på overtid. Foto: EPA/ANDY RAIN.
MATCHVINNER: Wayne Rooney feirer 2-0-målet mot Arsenal lørdag, målet som skulle vise seg å bli avgjørende ettersom Giroud senere reduserte med en flott scoring på overtid. Foto: EPA/ANDY RAIN. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media