Arsenal-supporter dynket United-reservene i rødvin

United vurderer å klage inn Arsenal til FA.

FRUSTRERENDE KVELD: Arsenal var det klart beste laget på Emirates på lørdag, men ble stoppet av effektive Manchester United. I dag er det blåmandag for klubben, som står igjen med null poeng og risikerer karantene på Wilshere og straff for manglende sikkerhet på tribunen. Foto: EPA/ANDY RAIN.
FRUSTRERENDE KVELD: Arsenal var det klart beste laget på Emirates på lørdag, men ble stoppet av effektive Manchester United. I dag er det blåmandag for klubben, som står igjen med null poeng og risikerer karantene på Wilshere og straff for manglende sikkerhet på tribunen. Foto: EPA/ANDY RAIN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er blåmandag for Arsenal. Etter å ha vært det det beste laget på Emirates lørdag, rotet de nok en gang vekk tre viktige poeng.Nå kan de i tillegg risikere en straff fra det engelske fotballforbundet (FA), etter at en Arsenal-supporter kastet rødvin på Manchester United-benken da Kieran Gibbs sendte United i føringen med et selvmål.

FA etterforsker også Jack Wilsheres angivelige forsøk på å skalle ned Marouane Fellaini.

Vurderer klage Ifølge The Times(krever innlogging) vurderer United å legge inn en formell klage til det engelske fotballforbundet.

En Arsenal-supporter på tribunene bak bortebenken hev en vinkartong på United-benken, i det Gibbs' selvmål sendte United i føringen. Flere av spillerne skal ha blitt dynket i rødvin.

Ifølge The Times ble Darren Fletcher observert i heftig diskusjon med Arsenal-fansen bak seg etter hendelsen, og spillerne skal ha vært fly forbannet.

Daily Mail skriver at den respektive Arsenal-supporteren har blitt arrestert, og risikerer tung straff fra klubben dersom han blir funnet skyldig.

- En mann ble arrestert på stadion (for hendelsen), og det vil være fullt samarbeid mellom Arsenal og politiet. Vi tolererer ikke anti-sosial oppførsel. Hvis han blir funnet skyldig, vil han bli bannlyst fra klubben, sa en Arsenal-representant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer