Arsenal suverene til slutt

Bolton holdt unna i en og en halv omgang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Arsenal - Bolton 2-0.

Bånnlaget Bolton besøkte serieleder Arsenal på Emirates i dag. Gjestene kjempet lenge tappert mot overmakten, men Gunners lente seg med stadig større tyngde.

Til slutt måtte det jo rakne, og det var et vakkert mål som omsider sprakk nullen etter halvspilt andre omgang. Midtstopper Kolo Toure knallet et frispark fra langt hold nede i hjørnet bak en dekket Jussi Jääskeläinen.

Boltons nye manager svarte med å ta ut El Hadji Diouf og sette inn Daniel Braaten, uten at nordmannen klarte å by på spesielle problemer for Arsenal.

I stedet ble kampen definitivt punktert av to Arsenal-innbyttere. Ikke et stygt ord om Daniel Braaten, men muligheten til å kaste innpå Theo Walcott og Tomas Rosicky når det kniper, er vel noe de fleste av verdens fotballtrenere kan misunne Arsene Wenger.

Etter 80 minutter stormet Walcott inn i feltet på høyresida, fintet vekk to forsvarere og trillet ballen inn foran mål. Rosicky lurte seg inn mellom sløve Bolton-forsvarere og flikket ballen forbi Jääskeläinen.

Arsenal hadde nok av sjanser til å øke ledelsen, men demonstrerte styrke ved å vinne uten at det så ut til at de la inn de aller tyngste girene i dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer