Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Arsenal takket nei til 235 millioner for Fabregas

Barcelona ga muntlig bud.

BLIR HAN? Arsene Wenger trosset to bud på Cesc Fabregas fra Barcelona i fjor sommer. Nå er årets første bud avvist. Foto: Gustau Nacarino, Reuters/Scanpix
BLIR HAN? Arsene Wenger trosset to bud på Cesc Fabregas fra Barcelona i fjor sommer. Nå er årets første bud avvist. Foto: Gustau Nacarino, Reuters/Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Barcelona har lagt inn et bud på 30 millioner euro (235 millioner kroner) for Arsenal-kaptein Cesc Fabregas.

Det melder flere engelske aviser i dag.

Ifølge The Telegraph mener Arsenal at Fabregas, som kom til klubben fra nettopp Barcelona, er verdt 44 millioner pund (386 millioner kroner). Altså er det en avstand på 150 millioner mellom klubbene.

The Sun skriver at budet ble gitt muntlig fra Barcelona-president Sandro Rosell til Arsenal-direktør Ivan Gazidis.

Daily Mirror melder på sin nettside at det var visepresident Josep Maria Bartomeu som fløy til London for å snakke med Gazidis. Mirror mener også å vite at budet er på 31 millioner pund, som tilsvarer 35 millioner euro - eller 273 millioner kroner.

Rosell har sagt at klubben ikke kommer til å strekke seg til de 40 millionene euro de tilbød Arsenal i fjor, da de mener spilleren er mindre verdt nå som han har kortere igjen av kontrakten sin.

Arsenal har likevel ingen hast med å selge, da de har kontrakt med Fabregas fram til 2015. Samtidig kan det selvsagt bli vanskelig å tviholde på en spiller som er sterkt ønsket av verdens for tiden beste lag - og spesielt en spiller som kommer fra nettopp Barcelona.

På den annen side er Arsenal neppe spesielt medgjørlige overfor Barcelona. Den åpenlyse flørten med Fabregas fra både spillere og ledere i klubben har skapt mye irritasjon i London-klubben.