Arsenal-talent kritiserer Wenger

Jermaine Pennant (19) tror ikke supertalentene Wayne Rooney og James Milner ville fått sjansen hos Arsenal.

Evertons Rooney og Milner (Leeds) er de to yngste målscorerne i Premier Leagues historie, og begge debuterte nylig for klubbene sine mens de fortsatt var 16 år.

Pennant ble solgt til Arsenal for 23 mill. kroner som 15-åring i 1999, men sliter benken på Highbury. Nå er han utlånt til Watford.

- Er jeg misunnelig på Rooney og Milner? Hvis Rooney var i Arsenal hadde han ikke debutert ennå. Du må være i riktig klubb. Hvis jeg var i en annen klubb i Premier League hadde jeg spilt mer enn 20 kamper nå, sier Pennant til

Daily Mirror

.

Flankespilleren er så misfornøyd med at Arsene Wenger ikke vil bruke ham at han nesten ønsker seg skader på Arsenals nøkkelspillere.

- Det er ille å si det, men jeg hadde vært takknemlig hvis Arsenal hadde fått en skadekrise. Jeg hadde syntes synd på spillerne, men jeg vil bare spille. Forhåpentligvis får jeg sjansen, sier 19-åringen.

I Watford er de lykkelige over å ha Arsenal-vingen på lån.

- Vi elsker ham her. Arsenal ba oss om å gi han erfaring og gjøre ham tøffere, og det gjør vi. Jeg skulle gjerne kjøpt ham, men jeg har ikke råd til overgangssummen, sier Watford-sjef Ray Lewington.

(Dagbladet.no)

<B>TALENT 1:</B> Wayne Rooney (17) hos Everton.
TALENT 2:</B> James Milner (16) for Leeds.