Arsenal tapte

Ronaldo og Real klarte bare uavgjort, mens Arsenal tapte hjemme mot Auxerre. Dagbladet.no fulgte kampene!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Arsenal trengte bare ett poeng mot Auxerre, men en dårlig 1. omgang ødela for den ikke lenger uslåelige London-klubben.

Med ett poeng vill London-klubben vært klar for mellomspillet i Champions League. Slik gikk det ikke. Auxerre vant 2-1 etter sin strålende oppvisning før pause, da gjestene ledet 2-0.

Franskmennene spilte en bra taktisk 1. omgang og tok et lite oppvakt Arsenal på senga med sitt offensive spill. Bare åtte minutter var gått da Oliver Kapo fra Elfenbenkysten fikk et til fantastisk langskudd. Det var det første målet Arsenal slapp inn i årets mesterliga, i den fjerde kampen.

Det skulle bli mer. En lobb over en utrusende David Seaman etter 27 minutter fra Senegals landslagsmann Khalilou Fadiga sørget for 2-0. Det sto seg til pause.

Et helt annet Arsenal-lag kom på banen etter hvilen, og bare åtte minutter ut i omgangen kom reduseringen. Thierry Henry fant spissmakker Nwankwo Kanu, og dermed 1-2.

Til tross for et tidvis enormt press fra hjemmelaget de siste 25 minuttene, klarte ikke Arsenals stjernegalleri å lage målet som ville ha sikret dem avansement før de to siste kampene i gruppespillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer