BARE NESTEN: Arsenal kunne trengt en seier i kveld, men Robin van Persie og co. fikk ikke ballen i mål. Det gjorde ikke Bolton, heller.Foto: SCANPIX/AP/Jon Super
BARE NESTEN: Arsenal kunne trengt en seier i kveld, men Robin van Persie og co. fikk ikke ballen i mål. Det gjorde ikke Bolton, heller.Foto: SCANPIX/AP/Jon SuperVis mer

Arsenal traff bare stolpene - klarte ikke å slå Bolton

Målløst tross utallige sjanser på Reebok.

(Dagbladet): Bolton - Arsenal 0-0.

Arsenal sliter med å holde følge med topplagene i Premier League, etter en målløs bortekamp mot Bolton i kveld.

Uavgjort og ett poeng betyr at det fortsatt er fem poeng opp til Chelsea på den viktige fjerdeplassen, og hele tolv opp til naborival Tottenham på tredje.

- Jeg er bekymret, selvfølgelig, men motet og innsatsen er der, og fokus er på plass, så vi skal nok klare oss, sier Arsene Wenger etter kampen.

Bolton klamrer seg til plassen over nedrykksstreken.

Sjanser var det imidlertid flust av i en underholdende kamp på Reebok - til begge lag.

To stolpetreff
Robin van Persie traff rammene to ganger, først da han satte en volley i stolpen kort ut i andre omgang, og så da hans nydelige vipp over Adam Bogdan dalte ned i tverrliggeren ti minutter før slutt.

Nederlenderen ble også stoppet på streken i første omgang.

Theo Walcott burde scoret han også, da han ble spilt helt alene med keeper før pause, men vingen traff innsiden av Bogdan-leggen så ballen gikk utenfor.

Ville ha straffe
David N'gog hadde Boltons største sjanser.

Først ble han hindret av en god Wojciech Szczesny-redning fra skrått hold i første omgang, så satte han ballen like utenfor stolpen noen minutter senere, etter noe så sjeldent som en hælpasning fra David Wheater.

Bolton-supporterne mente seg også snytt for straffe i sluttminuttene, da Szczesny stoppet Mark Davies' forsøk på å runde ham inne i feltet.

- Jeg syns ikke keeperen felte ham, men Per Mertesäcker holdt ham igjen og det skulle vært frispark, sier manager Owen Coyle.

Reprisen ga ikke noe utvetydig svar på om han hadde rett i det.

Men altså, til tross for låvedør-tilstander i begge forsvar, fikk vi ingen scoringer.

Heller ikke fra hjemvendte Thierry Henry, som erstattet Alex Oxlade-Chamberlain i andre omgang.

- Vi spiller mot et topplag, og det er alltid vanskelig å møte Arsenal, men vi kunne vunnet. Vi hadde sjanser nok, men ett poeng er fortsatt greit, og selvtilliten er god, sier Boltons David N'gog etter kampen.