SCHEIE HAR TALT: Manchester United vinner ligaen i år igjen. Foto : Sigurd Fandango / Dagbladet
SCHEIE HAR TALT: Manchester United vinner ligaen i år igjen. Foto : Sigurd Fandango / DagbladetVis mer

- Arsenal trenger ny keeper

Arne Scheie tipper Premier League. Sett opp din tabell!

(Dagbladet): Arne Scheie er som kjent det nærmeste vi kommer et orakel i fotball. Scheie debuterte som kommentator for tippekampene fra England 1. desember 1973, da Leicester slo Tottenham 3-0.

Denne sesongen kommer neppe Leicester til å gjenta bedriften, men Scheie følger like spent med nå som Premier League-starten nærmer seg.

- Jeg er dårlig til å tippe, men jeg tror Manchester United vinner serien i år også. De har den sterkeste stallen, den beste manageren og de har lang erfaring i å være i toppen, sier Scheie til Dagbladet.

For lite sult i Chelsea?
- Jeg tror Chelsea ender like bak. De har fått en veldig spennende manager, men jeg stiller likevel spørsmålet om de mange eldre spillerne begynner å bli litt lite sultne?

Mange holder Manchester City som den nærmeste rivalen til byrival United, men Scheie tror de ender sted på tabellen som ifjor, nemlig på tredjeplass.

- Det er spennende med City, de har mange spennende spillere, kjøpet av Agüero, men også støyen rundt Tevez... Jeg tror de blir tre. Arsenal på sitt beste spiller jo den fineste fotballen i England, men de har også tradisjon for å rakne, så de blir nummer fire. Der har du jo også all støyen rundt Fabregas og Nasri, i tillegg burde de nok få seg en ny keeper og en midtstopper, begrunner Scheie, før han dreper alt håp eventuelle Liverpool-fans måtte ha om medaljer i årets sesong:

- Liverpool og Tottenham kommer til å gjøre opp om femteplassen. Per i dag ser jeg ikke at disse lagene er gode nok til å blande seg inn i toppen, sier Scheie til Dagbladet.

Tøft for de nye
Og for alle supportere av de nyopprykkede lagene som gleder seg til å måle krefter med de store serverer Arne Scheie følgende kalddusj:

- Jeg tror alle de tre nyopprykkede lagene, altså Norwich, Swansea og Queens Park kommer til å få det vanskelig med å greie seg. Av de etablerte lagene tror jeg Blackburn og Wolverhampton kommer til å få problemer.