Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal tvilte på Mourinhos julekort

Derfor nektet han å ta Wenger i hånda.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Chelsea-manager Jose Mourinho nektet å ta Arsene Wenger i hånda etter at Chelsea slo Arsenal 2-0 på Highbury søndag.

I dag hevder The Sun å vite hvorfor: Isfronten startet med et julekort.

Mourinho har nemlig sendt hyggelige julekort til de 19 andre managerene i Premier League. På Wengers kort skal det til og med ha stått en personlig beklagelse for uttalelsene i slutten av oktober, da Mourinho kalte Arsenal-manageren en kikker.

Han skal ha skrevet at han ikke mente å såre Wenger, men at han var veldig lei seg dersom han hadde gjort det.

Da de ankom Highbury søndag, ble Chelsea kontaktet av en ansatt i Arsenal. Han ville vite om klubbens offisielle kort virkelig var skrevet av manageren personlig.

Mourinho ble rasende fordi noen våget å betvile hans gode intensjoner overfor Wenger.

Ifølge innside-kilder i Chelsea, ventet han på Arsenal-manageren ved sidelinja før kamp, men da han ble oversett ble han enda sintere, og strøk derfor rett i garderoben etter kampslutt.

Tro det eller ei. En bittersøt julehistorie er det i alle fall.

TUPPEN OG LILLEMOR: Arsene Wenger og Jose Mourinho sliter ikke med å finne noe å krangle om. Den siste surmulingen skal stamme fra Mourinhos forsøk på forsoning på et julekort. Foto: Reuters/Scanpix
TUPPEN OG LILLEMOR: Arsene Wenger og Jose Mourinho sliter ikke med å finne noe å krangle om. Den siste surmulingen skal stamme fra Mourinhos forsøk på forsoning på et julekort. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

• Si din mening: Hvem er mest furten av Wenger og Mourinho?

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!