Arsenal utlignet i siste liten

Det så ut som om Leicester skulle klare å slå fjorårets seriemester Arsenal. Men Heskey ble ikke matchvinner. Det sørget Steven Hughes for.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Leicester - Arsenal 1-1

Scoringene:

Første omgang:

I det 28. minutt går Leicesters Emile Heskey alene fra midtbanen og scorer med venstrebeinet fra 18 meter. Ballen går til venstre for Arsenal-keeper Seaman, som er sjanseløs.

Andre omgang:

I det 90.minutt skyter Steven Hughes fra 20 meter, og ballen går akkurat til venstre for keeper og i mål.

Kampen:

Arsenal starter overraskende defensivt i første omgang, og slipper til et aggressivt Leicester. Deretter får Arsenal et lite overtak, før Heskey avgjør første omgang med sin solo-scoring.

Mot slutten av første omgang skaper Leicester flest sjanser, og Seaman må jobbe.

Leicester fortsetter å presse, og har overtaket også tidlig i andre omgang. Arsenal virker uorganiserte, men kommer etterhvert med i kampen, og spiller seg til sjanser. Leicester-forsvaret er godt organisert og laget legger seg bakover mot midten av omgangen. Likevel klarer Leicester å utnytte kontringsmulighetene, og er stadig farlige.

Overmars er nærmest scoring i 85. minutt, men skuddet går rett i armene på Leicesters målvakt. Anelka hadde også en god mulighet til å utligne få minutter før slutt, før Steven Hughes får åpning, og utnytter den.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer