Arsenal utlignet i siste liten

Det så ut som om Leicester skulle klare å slå fjorårets seriemester Arsenal. Men Heskey ble ikke matchvinner. Det sørget Steven Hughes for.

Leicester - Arsenal 1-1

Scoringene:

Første omgang:

I det 28. minutt går Leicesters Emile Heskey alene fra midtbanen og scorer med venstrebeinet fra 18 meter. Ballen går til venstre for Arsenal-keeper Seaman, som er sjanseløs.

Andre omgang:

I det 90.minutt skyter Steven Hughes fra 20 meter, og ballen går akkurat til venstre for keeper og i mål.

Kampen:

Arsenal starter overraskende defensivt i første omgang, og slipper til et aggressivt Leicester. Deretter får Arsenal et lite overtak, før Heskey avgjør første omgang med sin solo-scoring.

Mot slutten av første omgang skaper Leicester flest sjanser, og Seaman må jobbe.

Leicester fortsetter å presse, og har overtaket også tidlig i andre omgang. Arsenal virker uorganiserte, men kommer etterhvert med i kampen, og spiller seg til sjanser. Leicester-forsvaret er godt organisert og laget legger seg bakover mot midten av omgangen. Likevel klarer Leicester å utnytte kontringsmulighetene, og er stadig farlige.

Overmars er nærmest scoring i 85. minutt, men skuddet går rett i armene på Leicesters målvakt. Anelka hadde også en god mulighet til å utligne få minutter før slutt, før Steven Hughes får åpning, og utnytter den.

Resultater andre kamper:

Aston Villa - Wimbledon 2-0

Charlton - Derby 1-2

Chelsea - Nottingham 3-1

Everton - Leeds 0-0

Leicester - Arsenal 1-1

Manchester U. - Coventry 2-0

Newcastle - Southampton 4-0

Sheffield W. - Blackburn 3-0

West Ham - Liverpool 2-1