Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal vant FA-cupfinalen

Robert Pires scoret det eneste målet i FA-cupfinalen på Millenium Stadion i Cardiff. Southampton med Claus Lundekvam og Jo Tessem på laget hadde muligheter, men slet mot det ballsikre London-laget.Dagbladet.no fulgte kampen direkte

Etter en famlende start på Millennium Stadion i Cardiff, kom Soythampton mer inn i kampen. James Beattie satte ballen i nettet bak Seaman, men ble avblåst for en hårfin offside. Gordon Strachans Southampton er underdogs og det overraskende presset de skapte midt i første omgang tok brått slutt da franskmannen Pires satte 1-0 fra kort hold etter en heldig pasning av Fredrik Ljungberg.

Straffe?

Claus Lundekvam har spilt en god kamp for Southampton, men sliter med Thierry Henrys ekstremferdigheter. Etter 24 sekunder var nordmannen farlig nære å lage et straffespark da han tok tak i trøya til Henry og nektet å slippe innenfor 16-meteren. Franskmannen rev seg løs, fikk fordel og var nære å sette ballen mellom Annti Niemis stenger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media