Arsenal vant sin syvende strake ligakamp

Slo Aston Villa enkelt.

STRÅLENDE ANGREP: Theo Walcott øker til 2-0 alene med Shay Given. Foto: EPA/KERIM OKTEN
STRÅLENDE ANGREP: Theo Walcott øker til 2-0 alene med Shay Given. Foto: EPA/KERIM OKTENVis mer

(Dagbladet): Arsenal - Aston Villa 3-0

Arsenal hadde ingen problemer med å slå et tafatt Aston Villa-lag på eget gress, og økte dermed forspranget på Tottenham og Chelsea som møttes tidligere i dag.

Venstreback Kieran Gibbs sørget for 1-0 etter 16 minutter da han fikk ballen av Gervinho før han avsluttet under en uheldig Shay Given som måtte kapitulere.

Theo Walcott doblet ledelsen ti minutter etter da Alex Song slo en glimrende pasning i bakrom. Nedtaket til lynvingen var strålende, og avslutningen like så.

Villa skapte ingenting i den første omgangen, og hadde mer enn nok med å forsvare seg. Arsenal - som nå har vunnet syv ligakamper på rad - hadde mulighet til å score både tre, fire, fem og seks.

Robin van Persie burde økt til 3-0 da han elegant driblet vekk Shay Given og en annen Villa-forsvarer, men Stephen Warnock reddet på streken med et spektakulært hodestøt.

Bortelaget var hakket farligere i den andre omgangen, men Arsenal var igjen det klart beste laget og Mikel Arteta økte til 3-0 på overtid da han hamret inn et frispark fra 25 meters hold.

MUAMBA-STØTTE: Arsenal-supporterne viste sin støtte til Fabrice Muamba før kampen. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
MUAMBA-STØTTE: Arsenal-supporterne viste sin støtte til Fabrice Muamba før kampen. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK Vis mer