Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal varsler spisskjøp

Arsene Wenger gledet seg over et debutmål fra ukjente Tomas Danilevicius, men to tabber felte Arsenal som tapte 1-2 mot Barcelona. Se også gårdagens engelsk treningskamper.

Manager Arsene Wenger fikk 330 millioner av nettopp Barcelona for Marc Overmars og Emmanuel Petit. De to fikk en omgang hver for Barcelona, som slapp billig igjennom det vanligvis solide Arsenal-forsvaret.

Cocu scoret

David Seaman gikk på bærtur ved 0-1, og slapp inn en nikk fra nederlandske Philip Cocu. Så felte Keown Dani, og playmakeren Josep Guardiola satte inn straffen.

Likevel forlot Wenger Amsterdam arena med et smil om munnen. Litauiske Tomas Danilevicius er på prøve fra Lausanne, og fikk trampeklapp etter Arsenals redusering.

22-åringen scoret et flott solomål etter å ha fintet ut Frank De Boer i Barcelona-forsvaret.

Arbeidstillatelse

Og ifølge Wenger er det nettopp en ny spiss Arsenal trenger. Selv om Danilevicius bare er på prøve, har han allerede fått trøye nummer 34. Overgangsummen er allerede avtalt: 7 millioner kroner.

- Å kjøpe ham er greit, det blir verre med arbeidstillatelsen. Han gjorde det veldig bra mot Barcelona. Han scoret et fint mål og var god i lufta - noe vi mangler. Vi får se hva som skjer, sier Wenger til PA.

Med Davor Suker borte har Arsenal bare en rein spiss i Thierry Henry. Både Kanu og David Bergkamp er mer tilbaketrukne angrepspillere.

- Selv om han holder seg skadefri, kan vi ikke regne med at Henry spiller alle kampene. Det bekymrer meg stort, sier Wenger.

Her er resultatene fra resten av treningskampene med engelske lag i går:

Ajax - Lazio 0-0

Barcelona - Arsenal 2-1

Emley - Leeds 2-0

Glentoran - Liverpool 0-4

Hampton & Richmond - Crystal Palace 2-0

Harrow Borough - Barnet 2-2

King's Lynn - Scunthorpe 1-1

Whitby - Rotherham 3-2

Worksop - Huddersfield 1-0

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media