Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal videre

Thierry Henry sendte Arsenal videre til mellomspillet av Champions League med en scoring på overtid mot Mallorca. Dagbladet.no fulgte Champions League og Premier League direkte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal er klar for mellomspillet i Champions League, etter Thierry Henry's viktige 3-1 scoring et minutt på overtid mot Mallorca.

Med 2-1-seier til hjemmelaget ville Mallorca fortsatt kunnet gå forbi, på grunn av bortemålsregelen i innbyrdes oppgjør. Men Arsenals tomålsseier betyr at laget vil gå foran ved poenglikhet.

I løpet av to minutter etter hvilen satte franske Robert Pires og Dennis Bergkamp inn hvert sitt mål, og sørget for at Arsenal hadde avansementet i lomma. Men et reduseringsmål kvarteret før slutt skapte ny spenning. Før Henry scoret på overtid.

I det andre oppgjøret i gruppe C fortsatte Panathinaikos å vise styrke da Frode Grodås' Schalke ble slått 2-0. Emmanuel Olisadebe og Mikhlais Konstantinou avgjorde med hver sin scoring. Grekerne er klare for mellomspillet etter fire seirer og bare ett tap.

Liverpool på den andre side må vente helt til siste kamp mot Borussia Dortmund før det blir klart om det blir mer spill i Champions League.

Liverpool scoret allerede etter 16 minutter, da Danny Murphy scoret mot Boavista, men i andre omgang utlignet hjemmelaget på en heading fra Silva.

Borussia Dortmund vant 1-0 over Dinamo Moskva, og det dermed blir det hard kamp om å komme blant de to første i mesterligaens gruppe B.

John Arne Riise spilte hele kampen, og Riise og Liverpool leder fortsatt pulja med ni poeng på fem kamper. De har også fordelen av å ha hjemmebane mot tyskerne i den siste kampen.

Borussia Dortmund og Boavista har åtte poeng hver etter at fem kamper i mesterligaens gruppespill er unnagjort.

Roma klarte 1-1 borte mot Real Madrid og slår følge med spanierne til mesterligaens mellomspill. Real Madrid hadde vunnet alle sine fire første kamper i årets gruppespill før møtet med Fabio Capellos menn. Romas landslagsspiss Francesco Totti ordnet 1-0 til gjestene fra kloss hold 10 minutter før pause. Luis Figo sørget for balanse i regnskapet med 1-1 fra 11-meteren da det sto igjen 15 minutter å spille.

<B>VIDERE:</B> Lauren kjemper med Mallorcas Veljko Paunovic. Arsenal gikk videre med 3-1 i oppgjøret.
<B>HOLDT IKKE:</B> Gary McAllister klemmer rundt Danny Murphy etter at han sendte Liverpool i ledelsen. Men med 1-1 mot Boavista, er Liverpool ikke sikret avansement.
Hele Norges coronakart