- Arsenal vil betale 95 mill. for Gamsten

Nye rykter i England.

(Dagbladet.no): Arsenal skal nylig ha prøvd seg med en forespørsel til Blackburn på Morten Gamst Pedersen.

Det skriver Daily Mirror i dag. Svaret fra Blackburn var nei.

Manager Arsene Wenger skal ikke ha gitt opp etter den første avvisningen fra Rovers. Arsenal skal være villige til å punge ut åtte millioner pund, eller 95 millioner kroner, for den 25-årige nordmannen.

Wenger kan også friste med midtbanespilleren Mathieu Flamini i bytte. En slik avtale kan falle i smak hos Rovers-sjef Mark Hughes, skriver avisa.

Dagens rykter blir gjengitt både i lokalavisa Lancashire Evening News og på BBC Sport.

Det er slett ikke uvanlig med spekulasjoner om venstrevingen fra Vadsø. Tidligere i sommer ble det hevdet at Tottenham fikk nei på 100 millioner kroner for Gamsten.

Og i slutten av mai røpte Gamst-agent Rune Hauge at Premier Leagues fem beste lag alle følger gutten med det fantastiske venstrebeinet.

Selv sa Gamsten nylig at de stadige ryktene om klubbskifte er slitsomme.

PÅ VEI TIL LONDON? I dag mener ei engelsk avis å vite at Morten Gamst Pedersen er Arsenal-aktuell. Her er nordmannen i duell mot Alexander Hleb. Foto: Scanpix/Reuters
PÅ VEI TIL LONDON? I dag mener ei engelsk avis å vite at Morten Gamst Pedersen er Arsenal-aktuell. Her er nordmannen i duell mot Alexander Hleb. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Det kan bli tungt å holde fokus med mye spekulasjoner og mas. Jeg prøver å være mest mulig profesjonell. Det er egentlig ikke noe jeg tenker på, men når mediene spør hele tiden, så gjør jeg det litt.

Gamst Pedersen besvarte ikke Dagbladet.nos henvendelse i dag tidlig.

- Arsenal vil betale 95 mill. for Gamsten