Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsenal vil forlenge med Wenger

Kontrakten går ut i 2014.

INGEN HAST: Arsenal vil forlenge kontrakten med Arsene Wenger, men franskmannen ønsker ikke å ta den diskusjonen allerede nå. Foto: SCANPIX/EPA/PETER POWELL
INGEN HAST: Arsenal vil forlenge kontrakten med Arsene Wenger, men franskmannen ønsker ikke å ta den diskusjonen allerede nå. Foto: SCANPIX/EPA/PETER POWELL Vis mer

(Dagbladet): Arsenal kommer til å tilby manager Arsene Wenger en forlenget kontrakt, varsler direktør Ivan Gazidis i et intervju med Daily Mirror i dag.

Wenger har ikke vunnet en tittel på syv år med London-klubben, og kritikerne har vokst i antall de siste sesongene, spesielt etter at stjerner som Cesc Fabregas, Samir Nasri og Robin van Persie har forlatt Emirates.

Men Gazidis og Arsenal har fortsatt klokkertro på franskmannen.

- Dette handler ikke om sentimentalitet eller en belønning for lang og tro tjeneste, men om at vi har en fantastisk manager som elsker klubben, og som er den beste til å lede oss framover, sier direktøren.

- Vi har stor tro på retningen klubben går i, og posisjonen vi befinner oss i. Vi håper og tror at Arsene vil være en del av framtiden, sier Gazidis.

Klubbens DNA
Styreformann Peter Hill-Wood tok nylig et oppgjør med misfornøyde Arsenal-fans, som har latt sin frustrasjon over manglende toppresultater gå utover manageren de siste månedene.

- Det supporterne ropte påvirket meg ikke det minste. Jeg syntes det var motbydelig å høre dem, fordi Arsene har vært helt enestående her. Han er fortsatt enestående, sa Hill-Wood etter å ha hørt deler av hjemmefansen hetse Arsene Wenger under kamp.

Ivan Gazidis er ikke mindre hyllende i sin omtale av manageren, som han mener også er i ypperlig fysisk stand.

- Han er en del av klubbens DNA, og han er i fantastisk form. Jeg har sett ham på sidelinja i pensko, og da ser han kanskje ikke like bra ut, men sett ham ut på en fotballbane så er han fortsatt rask, og en god fotballspiller, sier han.

- Som klubb må vi samtidig passe på at alt det Arsene har tatt med seg til klubben forblir i vårt DNA, sånn at vi er i stand til å fortsette arbeidet med hans ideer den dagen han bestemmer seg for å gi seg, sier Gazidis.

Ingen hast for Wenger
Arsene Wengers kontrakt går ut i 2014, men franskmannen selv sier ifølge Guardian at han ikke vil haste med å forlenge den.

- Jeg er Arsenal-mann, det tror jeg at jeg har vist. Men jeg må vurdere om jeg lykkes eller ikke. Lykkes jeg ikke, så må jeg vurdere framtida, sier han.

- To år er lang tid i denne jobben. Jeg ønsker bare å gjøre mitt beste for klubben så lenge jeg kan, sier Wenger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media