Arsenal vil hjelpe Beckham

Invitert på trening.

(Dagbladet.no): David Beckham skal mest sannsynlig trene seg i form hos Arsenal i vinter. Det røpet Gunners-manager Arsene Wenger overfor BBC Radio Five Live i dag. Avtalen passer begge parter.

Arsenal-gjengen får studere 32-åringens skuddfot på nært hold, mens LA Galaxy-midtbanespilleren får skikkelig trening før sesongen i USA starter igjen i slutten av mars.

Dessuten har Beckham kort vei fra sitt hjem utenfor London til Arsenals treningsbane.

- Vi skal hjelpe ham å komme i form til sesongen starter. Det er gode muligheter for at han kommer i januar, men det er ikke endelig bestemt, sier Wenger.

Becks skal ikke slite bare for LA Galaxy. 6. februar spiller England mot Sveits, med italienske Fabio Capello på trenerbenken for første gang.

Den tidligere United-flanken har 99 landskamper og det ingen hemmelighet at han ønsker seg et rundere tall.

- Han har 99 landskamper og jeg håper han får 100, hvis ikke 120. I hans alder må han holde seg i form, sier Wenger.

Det er tidligere blitt spekulert i at Beckham ønsker å bli leid ut til en engelsk klubb i vinter, men lite tyder på at det blir til Arsenal. Dessuten er Galaxy lite lystne på å dele fotball-ikonet de betaler milliarder for.

DAVID, VIS FRAM SKRUEN: Arsene Wenger tar gladelig imot David Beckham på Arsenals treningsfelt i januar. Her på England-samling i august. Foto: Scanpix/Ap
DAVID, VIS FRAM SKRUEN: Arsene Wenger tar gladelig imot David Beckham på Arsenals treningsfelt i januar. Her på England-samling i august. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Han kommer bare for holde seg i form og for å jobbe hardt, sier Wenger.

MANGLER MATCHING: Her er siste gang David Beckham spilte kamp, mot Wellington Phoenix i New Zealand 1. desember.