ØNSKET I LONDON: Javier Hernandez scorer sitt andre mål for United under ligacupmøtet med Norwich i slutten av oktober. Foto: Darren Staples, Reuters / NTB Scanpix
ØNSKET I LONDON: Javier Hernandez scorer sitt andre mål for United under ligacupmøtet med Norwich i slutten av oktober. Foto: Darren Staples, Reuters / NTB ScanpixVis mer

Arsenal vurderer Chicharito-kjøp i januar

Mens United ikke har gitt opp Khedira.

(Dagbladet): Det er ennå nesten to måneder til overgangsmarkedet åpner igjen i januar, men ryktemølla er i full sving i engelske aviser.

Arsenal topper Premier League-tabellen med fem poengs margin, men trenger flere midtspisser for å avlaste Olivier Giroud.

Derfor jobber speiderne på spreng for å finne aktuelle kandidater for en overgang i januar. Og Manchester Uniteds meksikanske spiss Javier «Chicharito» Hernandez er en de har kartlagt nøye, skriver Daily Mail i dag.

Ifølge avisa topper Liverpools Luis Suarez fortsatt Arsene Wengers ønskeliste, men det spørs hvor sannsynlig det er å hente ham til London.

Javier Hernandez har imidlertid kun spilt 110 minutter i løpet av de ti første serierundene for Manchester United, og et ønske om mer spilletid kan gjøre et klubbskifte mulig.

Dersom United selger Chicharito, kan de investere i en ny midtbanespiller. Ifølge Daily Mirror sendte David Moyes sin assistenttrener Phil Neville til Spania for å se nærmere på Sami Khedira da Real Madrid slo Sevilla 7-3 sist uke.

United forsøkte å kjøpe tyskeren helt på tampen av overgangsvinduet i sommer, men Khedira fortalte at Carlo Ancelotti ønsket å beholde ham i Madrid.

FØLGES FORTSATT: Ifølge Daily Mirror sendte United sin assistenttrener Phil Neville til Madrid for å se Sami Khedira (t.v.) i aksjon sist uke. Her er tyskeren i duell med Juventus' Andrea Pirlo denne uka. Foto: Antonio Calanni, AP / NTB Scanpix
FØLGES FORTSATT: Ifølge Daily Mirror sendte United sin assistenttrener Phil Neville til Madrid for å se Sami Khedira (t.v.) i aksjon sist uke. Her er tyskeren i duell med Juventus' Andrea Pirlo denne uka. Foto: Antonio Calanni, AP / NTB Scanpix Vis mer