Arsenal vurderer Henry-retur i kveld

Wenger i spissnød.

(Dagbladet.no): Engelske aviser skriver i dag at Thierry Henry kan være tilbake på banen i kveldens kamp mot Charlton.

For Arsenal er i spissnød. Ikke bare tapte de surt 0-1 mot Sheffield United lørdag, de fikk også skader på Robin van Persie og Julio Baptista.

Fra før av har de Emmanuel Adebayor ute med skade.

Må se an Henry

- Vi må se an situasjonen så lenge som mulig. I øyeblikket er det vanskelig å si. Det ser ut til at Emmanuel Eboué ikke vil være tilbake. Hleb, Djourou og Henry er jeg ikke sikker på, sier manager Arsene Wenger ifølge The Guardian.

- Adebayor er fortsatt ute. Vi har et par usikkerheter etter Sheffield United. Van Persie fikk en smell i ankelen, Baptista vil garantert være ute. Han fikk et spark og har en vond ankel. Hleb har helt klart en sjanse, med Henry må jeg se an, sier Wenger.

Kaptein Thierry Henry kan dermed gå rett tilbake i startoppstillingen i dag, etter å ha vært ute med skade den siste måneden. Isjassmerter har påvirket bevegeligheten både i beinet og nakken til franskmannen.

- Kan være drittsekk

MULIG COMEBACK: Thierry Henry har vært på sidelinja en måned på grunn av skade. Foto: EPA/Scanpix
MULIG COMEBACK: Thierry Henry har vært på sidelinja en måned på grunn av skade. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

Henry skjulte dårlig at han var misfornøyd med vrakingen mot Tottenham i starten av desember, men både han og Wenger avviste at de kranglet.

Henry inrømmet imidlertid i kjølvannet av episoden at han kan være en drittsekk. Vi som liker å se gode fotballspillere vet også at han kan være en fryd for øyet, så la oss håpe han er klar for storspill igjen i kveld.

• Din mening: Er Thierry Henry den beste spissen i ligaen?

Arsenal vurderer Henry-retur i kveld