Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Arsenals egoer skadeskutt

Graeme Souness som hobbypsykolog.

(Dagbladet.no): Helgas storkamp i Premier League sparkes i gang på Highbury 17.05 i ettermiddag. Da kommer Newcastle, i desperat poengnød, på besøk til et Arsenal-lag som ikke likner seg selv om dagen.

- Noen vil kanskje si at vi møter Arsenal på et gunstig tidspunkt. Det tror ikke jeg, sier Newcastles manager Graeme Souness til Mirror.

Og grunnen til det, er ifølge Souness at Arsenal nå er i utfordrerposisjon.

- Arsenal har store spillere med store egoer. Og de store egoene har blitt skadet stygt den siste uka, forklarer Souness.

For sist uke gikk Arsenal på sesongens tredje tap borte mot Bolton. Videre lever Souness seg inn i hvordan det må føles for seiersvante Arsenal-spillere å våkne opp etter et tap.

- Store spillere er ikke vant til den grusomme følelsen det er å våkne opp søndag morgen når de har blitt banka dagen før. Og viljen til ikke å vende seg til den følelsen man får etter tap, er nok det som får dem tilbake i gammelt slag, fortsetter Souness.

Graeme Souness, som var en del av Liverpools gullgenerasjon på 80-tallet og siden har vært manager i Liverpool, Galatasaray, Southampton og Blackburn, ønsker også å kommentere ordkrigen mellom sir Alex Ferguson og Arsene Wenger.

- Jeg tror både sir Alex og Arsene har seg en god latter av hva som har stått i avisene de siste ukene.

Og den nylig inngåtte fredsavtalen mellom de to, har Souness ingen tro på.

- De vil fortsatt skrike til hverandre, stikke tunga ut og gjøre grimaser til hverandre. Big deal, sier Souness ironisk.

PSYKOLOG: Graeme Souness tror ikke det blir enkelt for Newcastle mot Arsenal.