Arsenals juniorer lekte seg videre

Snittalder på laget: 18,7 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): ARSENAL - WIGAN 3-0

Omtrent som vanlig sendte Arsene Wenger juniorlaget sitt utpå i ligacupoppgjøret mot Wigan på Emirates i kveld.

Og ble, omtrent som vanlig, ikke skuffet av unggutta. Med en snittalder på 18,7 år holdt Carlos Vela, Jay Simpson og de andre Gunnerne lekestue med et toppet Wigan-lag.

Jay Simpson (19) sendte Arsenal i ledelsen før pause, og etter pause sørget han og Vela for stående applaus og bølge på Emirates.

Først da Vela parkerte hele Wigan-forsvaret og serverte Simpson hans andre for kvelden, så da han tok ned Johan Djourous pasning og lobbet ballen over Chris Kirkland og i mål.

- Du må bare legge deg flat for disse unggutta, skriver en selvutnevnt Liverpool-supporter på BBC\'s debattforum.

Publikum på Emirates gjorde alt annet enn det. Da Wenger tok av Vela og lot Rui Fonte få sin a-lagsdebut gikk bølgen rundt stadion.

Og Arsenals unggutter sikret avansementet til femte runde av ligacupen.

<strong><b>UNGT DRØMMEPAR:</strong></b> Carlos Vela og Jay Simpson scoret alle målene for Arsenals juniorer mot Wigan. Foto: LUKE MACGREGOR/ Reuters
UNGT DRØMMEPAR: Carlos Vela og Jay Simpson scoret alle målene for Arsenals juniorer mot Wigan. Foto: LUKE MACGREGOR/ Reuters Vis mer

Manchester United stilte også med en haug med unggutter mot Queens Park Rangers, men det var Carlos Tevez som avgjorde den kjedelige kampen.

QPR\'s Peter Ramage felte innbytter Danny Welbeck et kvarter før slutt, og Tevez var sikker fra straffemerket.

Arsenals juniorer lekte seg videre

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer