IKKE POPULÆRT: At Petr Cech har valgt å gå fra Chelsea til Arsenal har fått enkelte supportere til å true keeperen og hans familie på livet. Foto: Arsenal
IKKE POPULÆRT: At Petr Cech har valgt å gå fra Chelsea til Arsenal har fått enkelte supportere til å true keeperen og hans familie på livet. Foto: ArsenalVis mer

Arsenals nye keeper trues og hetses etter klubbskiftet

- Si adjø til familien din før de sovner.

(Dagbladet): I går ettermiddag ble det endelig klart at Petr Cech er klar for Arsenal.

Nyheten var slettes ikke overraskende etter en periode med mye spekluasjoner.

For Chelsea-fansen har ikke nyheten om at keeperen går til en rivaliserende klubb falt i god jord.

På Twitter sparer ikke såkalte Chelsea-fans på kruttet i retning Cech. Så langt har det gått at flere til og med har kommet med dødstrusler mot33-åringen og hans famile.

Stygge trusler - Si adjø til din familie før de sovner. Du kommer ikke til å få se dem i morgen, din idiot av en slange, skriver en Twitter-bruker ifølge Daily Mail.

- Jeg kommer til å ta med meg RS-25 sniper-rifle til Stamford Bridge neste gang vi møter Arsenal. Kommer til å bli så helvetes digg å se Cech sitt blod på banen, skriver en annen.

Petr Chech har vært i Chelsea i elleve år. Blant truslene som er framsatt mot keeperen er det en som mener at tsjekkeren burde ha vært drept i episoden i 2006 som førte til at han i mange år har spilt med hjelm.

- Faen ta deg, Peter Cech. Jeg kan ikke tro at du drar til jævla Arsenal, din slange. Kunne ønske Stephen Hunt tok livet av deg, skriver brukeren bak navnet @Enegali10.

Chelsea er allerede på jakt etter Cechs erstatter, og skal være svært interessert i Stoke-keeper Asmir Begovic.

- Ting endret seg I en uttalelse i går fortalte Petr Cech at han trodde at han kom til å ende karrieren i Chelsea. Men manglende spilletid fikk 33-åringen til å se seg om etter et annet sted å jobbe.

- Jeg hadde aldri trodd at det ville komme til dette, men det er på tide å ta farvel til Chelsea. Men livet blir ikke alltid som man tror.

- Ting endret seg i fjor sommer, og jeg forstod at jeg ikke lenger var førstevalget på keeperplassen, men jeg følte likevel ikke var riktig tidspunkt for meg å forlate klubben. Denne sesongen har det blitt klarere at min situasjon ikke kom til å forbedres. Siden jeg ikke er på et stadie i livet der jeg ønsker å sitte på benken, så besluttet jeg at det er på tide å komme seg videre og se etter nye utfordringer, begrunnet Petr Cech.

• Cech kan møte gamleklubben til kamp allerede 2. august. Da spiller Arsenal mot Chelsea i Community Shield.