Arsenals nye manager: - Han er besatt av fotball, det er rett og slett en sykdom

Unai Emery (46) kjører spillerne sine hardt på trening og bruker flere timer på å analysere videoer. Det er det ikke alle som er like begeistret for, men merittene hans taler for seg.

ALLTID PÅ JOBB: Unai Emery puster og ånder fotball. Foto: Richard Calver/REX/Shutterstock/NTB Scanpix
ALLTID PÅ JOBB: Unai Emery puster og ånder fotball. Foto: Richard Calver/REX/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den franske artisten Joseph Pujol hadde en utrolig kontroll på tarmene sine. Pujols artistnavn var Le Petomane (Fjertomanen) og han underholdt publikummere over hele Frankrike med «fjerteshow».

Pujol kunne trekke inn luft gjennom baken for deretter å slippe den kontrollert ut igjen samme vei. Etter hvert trente han opp evnen til å kontrollere denne lyden.

Ikke bare kunne han fjerte den franske nasjonalsangen (Marseillaisen), han kunne også utføre vignetter fra komponister som Offenbach og Verdi. Pujol kunne til og med sitte, som en yogainstruktør, i en bolle med vann og trekke veska inn i kroppen, før han sprutet den ut fem meter over scenen.

Mange trodde at Pujol hadde fått en gave fra naturen, men det handlet om mengder med trening og en nådeløs disiplin. Fjertomanen brukte flere timer hver dag på å perfeksjonere triksene som ble vist fram på forestillingene.

Arsenal-manager Unai Emery er ikke noe annerledes, sett bortsett fra tarmkontrollen. Spanjolen er både besatt av fotball og en ivrig leser. Han har oppnådd suksess som et resultat av hardt arbeid og en stadig søken etter muligheter til forbedringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer