Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mesut Özil forlenget med Arsenal

Arsenals viktigste signering? Özil blir værende

Arsenals tyske midtbaneelegant Mesut Özil har signert en ny langtidskontrakt med klubben.

NY KONTRAKT: Mesut Özil har forlenget sin kontrakt med Arsenal. Det har lenge vært fryktet at han ville følge i Alexis Sanchez' fotspor ut portene på Emirates Stadium. Foto: Matthew Impey/REX/Shutterstock
NY KONTRAKT: Mesut Özil har forlenget sin kontrakt med Arsenal. Det har lenge vært fryktet at han ville følge i Alexis Sanchez' fotspor ut portene på Emirates Stadium. Foto: Matthew Impey/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det bekrefter Premier League-klubben på sitt nettsted.

Özil meldte selv på Twitter at han har signert for tre nye år.

- Det har vært en av de viktigste avgjørelsene i min fotballkarriere, og derfor måtte jeg tenke hardt og snakke med alle som er viktige for meg. Gode ting tar tid, skrev han ved et bilde hvor han signerer kontrakten med en smilende Arsène Wenger ved sin side.

- Til slutt lot jeg hjertet avgjøre. Som jeg alltid har sagt, føler jeg meg hjemme her og er veldig motivert for å oppnå store ting de neste årene. "Once a Gunner, always a Gunner!", skrev Özil.

Kunne gått gratis

Det har lenge vært ventet at tyskeren ville forlate klubben akkurat som Alexis Sánchez, som også var på utgående kontrakt og ble klar for Manchester United forrige uke.

Özil kunne gått gratis fra klubben til sommeren, men har nå i stedet satt underskriften på en ny og forbedret kontrakt. Ifølge engelske medier vil Özil få 350.000 pund i uka, noe som tilsvarer i overkant av 3,8 millioner kroner i ukelønn. Det gjør ham til klubbens høyest gasjerte spiller noensinne.

Özil kom til Arsenal fra Real Madrid i 2013 og var den gang klubbens dyreste spiller (42 millioner pund).

Han var en viktig brikke da Tyskland vant VM i 2014. I Arsenal har han notert seg for 36 mål og hele 61 assist på 182 kamper.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!