Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsene på stjernejakt

Lyons Mickael Essien er ikke på januarsalg, og har en prislapp på 200 mill.

(Dagbladet.no:) Arsene Wenger er ikke typen som tar forhastede beslutninger når det gjelder spillerkjøp. Nå kan han imidlertid bli nødt til å dra på januarsalg, på jakt etter en ny midtbanespiller.

Gilberto Silva har vært ryggskadet siden september, og blir kanskje ikke klar igjen før neste sesong. Samtidig nekter Edu å signere ny kontrakt.

Wenger hadde nok likevel foretrukket å vente til sommeren, men spilleren som ifølge The Times står øverst på ønskelista er en ettertraktet mann. Chelsea, Manchester United og Real Madrid er alle interessert i Lyons Mickael Essien (22).

Liker sommeren best

- For meg er det riktig å kjøpe til rett pris, og i januar er det dyrt, sier Wenger.

Han gjorde et unntak i fjor, og kjøpte spissen José Antonio Reyes. Prisen på ham kan komme opp i 200 millioner kroner, men Wenger synes spanjolen er verdt pengene.

Lyon leder den franske ligaen og er fortsatt med i Champions League. De vil helt sikkert beholde Essien, men samtidig er det vanskelig å si nei til et godt tilbud.

Ifølge London Evening Standard er verdien på Essien nærmere 200 millioner kroner.

Arsenal er også koblet til Atlético Madrid-spissen Fernando Torres.

Sjekk Dagbladet.nos oversikt over Premier League-overganger

ETTERTRAKTET: Arsenal, Chelsea, Manchester United og Real Madrid er alle interessert i Mickael Essien.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media