TRØTT AV FOTBALLEN? Andrej Arsjavin har ikke vært å se i Arsenal-laget på lenge. Manager Arsene Wenger bekrefter at russeren er på vei bort, men ikke at han har gått lei. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK
TRØTT AV FOTBALLEN? Andrej Arsjavin har ikke vært å se i Arsenal-laget på lenge. Manager Arsene Wenger bekrefter at russeren er på vei bort, men ikke at han har gått lei. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRKVis mer

Arsjavin forlater trolig Arsenal til sommeren

Men Wenger avkrefter at russeren har gått lei av fotballen.

(Dagbladet): Andrej Arsjavin ble en ettertraktet mann etter at han storspilte for Russland i EM i 2008, da laget tok seg til semifinale.

I 2009 gikk han fra Zenit St. Petersburg til Arsenal, men på en lang stund har han ikke vært å se i Arsenal-laget. Sist han var på fotballbanen var da han ble byttet inn i kampen mot Chelsea 20. januar. Han var på lån i Zenit i fjor.

Nå bekrefter manager Arsene Wenger at russeren kan forlate klubben til sommeren.

Bestemmer selv - Jeg tror ikke han kommer til å bli her, for han spiller ikke nok. Kontrakten hans går ut i slutten av denne sesongen, og da bestemmer han seg for hva han vil gjøre, sier Wenger ifølge britiske The Independent.

Flere klubber skal ha vært interessert i den 31-årige russeren tidligere, men skal ikke ha vært interessert i å følge opp lønna han har nå, omtrent 835 000 kroner i uka, ifølge avisa.

Mistet lysten? Det har også vært diskutert i om Arsjavin rett og slett har mistet lysten til å spille fotball. Det avkrefter Wenger.

- Arsjavin har vist full innsats på hver trening, og har satt et eksempel for alle. Mange har satt spørsmålstegn ved engasjementet hans, men hvis du hadde sett ham hver dag ville du respektert ham for hva han gjør. Han har vært fantastisk, sier Arsenal-manageren.

BEKREFTER: Arsene Wenger bekrefter at Arsjavin kan forlate klubben til sommeren. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON
BEKREFTER: Arsene Wenger bekrefter at Arsjavin kan forlate klubben til sommeren. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON Vis mer