Arsjavin har gått til streik

Zenit avlyste møte med Spurs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Andrej Arsjavin hadde angivelig blitt lovet å få forlate Zenit dersom det kom et bud på minst 120 millioner kroner.

Men kanskje gjorde han seg selv en bjørnetjeneste ved å være så så god i EM - for plutselig ville russerne ha det dobbelte for spissen.

- Dette er den russiske måten. Ingenting vil endre seg, fordi tilstandene er som de var i Sovjetunionen. For de høye herrer i russisk idrett betyr ikke ønskene til en spiller noe som helst. De er sjefene med stor S. Det er et diktatur. Han er en slave, tordnet agent Dennis Lachter tidligere denne uka.

Isfront

Men i motsetning til slaver flest, har Arsjavin nå gått ut i streik, skriver The Guardian. I går satt 27-åringen hjemme mens lagkameratene tapte 0-1 i cupkampen mot Sibir Novosibirsk.

Arbeidsnedleggelsen skal ha blitt framprovosert av at Zenit-president Alexander Dyukov avlyste et møte med Tottenham og Lachter.

Nå er det altså isfront mellom partene - og det taler ikke nødvendigvis til Arsjavins fordel. The Guardian skriver at tidligere Zenit-spiller Alexander Kerzhakov befant seg i en tilsvarende situasjon et par år tilbake. Han presset på for en overgang til Sevilla, kom på kant med klubbledelsen og ble degradert til reservene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer