Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Arsjavin maser om spillerkjøp igjen

Heldigvis nærmer Robin van Persie seg comeback.

SNART TILBAKE: Rovin van Persie kan likevel klare å være tilbake før mai. Det bør glede Andrej Arsjavin, som er bekymret for Arsenals tynne spillerstall.Foto: SCANPIX/AP/Akira Suemori
SNART TILBAKE: Rovin van Persie kan likevel klare å være tilbake før mai. Det bør glede Andrej Arsjavin, som er bekymret for Arsenals tynne spillerstall.Foto: SCANPIX/AP/Akira Suemori Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| • Følg fire Premier League-kamper i studio fra 20.45 i kveld!

(Dagbladet): Da Robin van Persie ble alvorlig ankelskadd midtveis i denne sesongen, så mange det som tilbakeslaget som endelig ville frarøve Arsenal muligheten til å kjempe om ligagullet i England.

I stedet har Arsenal kjempet seg inn i tetstriden uten nederlenderen, samtidig som van Persie har gjort framskritt Arsene Wenger neppe hadde turt å håpe på.

- Han ser veldig frisk ut, men vi regner med å måtte vente minst en måned, sier Wenger, ifølge Independent.

- Vi sendte vår fysiske trener til Holland der Robin har vært i rehabilitering. Jeg tror han kommer tilbake til klubben denne uka, spår manageren.

Wenger tror dermed Robin van Persie likevel kan bidra for Arsenal i ligainnspurten, og med det rotteracet det brygger opp til i kampen om seriemesterskapet, kan et alternativ på topp bli gull verdt for klubben på Emirates.

Kritisk Arsjavin
Det poenget ser hvertfall Andrej Arsjavin.

Russeren har også tidligere i sesongen klaget over at Arsenal har for tynn stall, og nå gjentar han kritikken av klubbens manglende spillerinnkjøp.

- Jeg er fortsatt av den oppfatning at Arsenal trenger flere spillere for å vinne trofeer, sier Arsjavin, ifølge Guardian.

- Det er et enkelt faktum at vi solgte to spillere og bare kjøpte en i sommer. Så det er et åpenbart underskudd på hvertfall en. Så mistet vi van Persie, Gibbs og Ramsey med langtidsskader. Så for meg er det helt klart at vi trenger nye spillere, sier angriperen.

Mangler allsidighet
Andrej Arsjavin mener kampen om Premier League fortsatt er spennende, hvertfall så lenge Arsenal ligger så godt an.

- Men uten nye og erfarne spillere blir det vanskelig å få suksess. Uten valgmuligheter i spillergruppa mangler vi allsidighet i angrep. Det gjør at motstanderne kan lese kombinasjonene våre lettere. Og det igjen fører til mindre ballinnehav for oss, og at forsvaret vårt havner under press, sier Arsjavin.

- Ideelt sett trenger vi tre-fire erfarne spillere, og blant unggutta våre bør det finnes karer som ikke bare har gode ferdigheter, men også karakter, sier russeren.

Arsenal ligger to poeng bak ledende Manchester United på tabellen, og møter Birmingham borte til helga.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!