- Arsjavin og Spurs er enige

Vil til London - Bentley er allerede klar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): To gnistrende kamper mot Sverige og Nederland gjorde Andrej Arsjavin til et av EMs heiteste salgsobjekter.

Barcelona og Arsenal er to av klubbene som har vist interesse for den russiske angrepsmaestroen, men Zenits prislapp på nærmere 250 millioner kroner har virket avskrekkende.

Så mye er heller ikke Tottenham villig til å betale. Foreløpig står de to klubbene et godt stykke unna hverandre, men Arsjavin er fast bestemt på å flytte på seg.

Arsjavin er Ramos-fan

Og ifølge Zenit-spissens agent, Dennis Latchter, er Spurs og Arsjavin enige om de personlige betingelsene.

- Jeg er veldig optimistisk med tanke på en avtale, men som vanlig er det ikke lett med russiske klubber. De neste dagene vil vise om han kan fullføre overgangen til Spurs. Andrej liker spillestilen Juande Ramos står for, det er det viktigste for oss. Ikke bare penger, men at manageren virkelig ønsker spilleren, sier han til Sky Sports News, ifølge The Guardian.

Tottenham håver inn rundt 200 millioner kroner på salget av Robbie Keane. Ca. 150 av dem er brukt på David Bentley, som i dag ble presentert i sin nye drakt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer