- Arsjavin og Spurs er enige

Vil til London - Bentley er allerede klar.

(Dagbladet.no): To gnistrende kamper mot Sverige og Nederland gjorde Andrej Arsjavin til et av EMs heiteste salgsobjekter.

Barcelona og Arsenal er to av klubbene som har vist interesse for den russiske angrepsmaestroen, men Zenits prislapp på nærmere 250 millioner kroner har virket avskrekkende.

Så mye er heller ikke Tottenham villig til å betale. Foreløpig står de to klubbene et godt stykke unna hverandre, men Arsjavin er fast bestemt på å flytte på seg.

Arsjavin er Ramos-fan

Og ifølge Zenit-spissens agent, Dennis Latchter, er Spurs og Arsjavin enige om de personlige betingelsene.

- Jeg er veldig optimistisk med tanke på en avtale, men som vanlig er det ikke lett med russiske klubber. De neste dagene vil vise om han kan fullføre overgangen til Spurs. Andrej liker spillestilen Juande Ramos står for, det er det viktigste for oss. Ikke bare penger, men at manageren virkelig ønsker spilleren, sier han til Sky Sports News, ifølge The Guardian.

Tottenham håver inn rundt 200 millioner kroner på salget av Robbie Keane. Ca. 150 av dem er brukt på David Bentley, som i dag ble presentert i sin nye drakt.

Bentley sikter mot topp 4

ENIG MED SPURS OM PERSONLIGE BETINGELSER: Men fortsatt er det betydelig avstand mellom det Zenit krever og det Tottenham er villig til å gi. - Jeg er veldig optimistisk med tanke på en avtale, sier Arsjavins agent. Foto: EPA
ENIG MED SPURS OM PERSONLIGE BETINGELSER: Men fortsatt er det betydelig avstand mellom det Zenit krever og det Tottenham er villig til å gi. - Jeg er veldig optimistisk med tanke på en avtale, sier Arsjavins agent. Foto: EPA Vis mer

23-åringen har en fortid hos erkerival Arsenal - noe han selvsagt måtte svare for på pressekonferansen.

Bentley fridde til Spurs-fansen gjennom å erklære sin kjærlighet til klubben fra White Hart Lane.

- Det betyr alt for meg å komme til Tottenham. Gazza var favorittspilleren min, alle kompisene mine er Tottenham-fans og en bit av hjertet mitt ligger i denne klubben.

- Det (Arsenal-tida) tilhører fortida, jeg vokste opp på Arsenals ungdomslag, men det er ikke noe problem for meg. Jeg har fullt fokus på Tottenham og vil kanalisere all min energi på gjøre det bra her, sier han ifølge The Guardian.

Bentley har skrevet under på en seksårsavtale med Tottenham. Han tror Spurs har potensialet til å splitte de fire store i nær framtid.

- Vi kan klare alt vi bestemmer oss for. Dere har sett hva Juande Ramos gjorde i fjor, det fysiske nivået og spillet har bedret seg og jeg vil være en del av det. Forehåptenligvis vil framgangen fortsette. Det er opp til oss - om vi bare går inn for det er det fullt mulig, sier han.

- Arsjavin og Spurs er enige
<B>LYKKELIG I NY KLUBB:</B> David Bentley hevder han alltid har hatt et godt øye til Tottenham. I dag ble den tidligere Blackburn-kanten presentert på White Hart Lane.